MUKA: Zvezda prodaje Ristića da bi namirila menadžera Ćalasana
Foto: Saša Pavlić

Crveno-beli plaćaju ceh zbog duga iz prošlosti

MUKA: Zvezda prodaje Ristića da bi namirila menadžera Ćalasana

Fudbal -

Jedini klub sa kojim Crvena zvezda trenutno pregovara o prodaji Mihajla Ristića (21) jeste Makabi iz Tel Aviva, gde bi se on pridružio Predragu Rajkoviću

Čelnici Crvene zvezde kažu da su prinuđeni da prodaju Mihajla Ristića kako bi nadomestili dug menadžeru Milanu Ćalasanu za ulaganja u Nikolu Žigića tokom njegovog boravka na Marakani.

Jedini klub sa kojim Crvena zvezda trenutno pregovara o prodaji Mihajla Ristića (21) jeste Makabi iz Tel Aviva, gde bi se on pridružio Predragu Rajkoviću. Izraelci za mladog reprezentativca Srbije nude 2,2 miliona evra i 20 odsto od naredne prodaje. Rukovodstvo crveno-belih nastoji da izdejstvuje od Izraelaca uplatu celokupne sume, ali su oni spremni da isplaćuju u ratama. Prelazni rok u Izraelu traje do srede.

- Istina je! Možda ćemo morati da prodamo Ristića, jer nam je menadžer Ćalasan blokirao račun. Ako ga ne isplatimo, nećemo imati novac za plate igračima - rečeno nam je iz Zvezde.Prema odluci Suda iz Lozane (CAS), Crvena zvezda je dužna menadžeru Milanu Ćalasanu 3,4 miliona evra, što je polovina sume za koju ga je klub prodao u španski Rasing 2006. Zvezda je ove sezone zaradila od igranja u UEFA 1,25 miliona evra, što je uz Ristićevu prodaju od 2,2 miliona taman dovoljna suma za Milana Ćalasana.Kako će se okončati drama, ostaje da se vidi.A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track