ORLIĆI LETE NA EURO: Mladi fudbaleri i dalje su hit u Srbiji!
Foto: Dado Đilas

UVEK MOĆNI

ORLIĆI LETE NA EURO: Mladi fudbaleri i dalje su hit u Srbiji!

Fudbal -

Selekcija uzrasta do 21 godine sutra u Gornjem Milanovcu (17.00) dočekuje vršnjake iz Slovenije u poslednjem i odlučujućem meču u kvalifikacijama

Mlada reprezentacija Srbije nalazi se na korak od plasmana u baraž za Euro 2017. godine! „Orlići“ u poslednjem kolu grupe 2 igraju protiv Slovenije (sutra od 17 časova u Gornjem Milanovcu) i ako ostanu neporaženi kao jedna od četiri najbolje drugoplasirane selekcije.

Strah i trepet za rivala... Andrija Živković
Strah i trepet za rivala... Andrija Živković

Ako se desi čudo pa Italija izgubi na gostovanju Litvaniji, naša reprezentacija s pobedom protiv Slovenije odlazi direktno na Evropsko prvenstvo. Ipak, treba biti realan i reći da su minimalne šanse da Azuri kiksnu.- Sve je moguće u fudbalu, možda Italijani uđu malo opuštenije u utakmicu. Mada, mi prevashodno gledamo sebe i pravimo plan da pobedimo Sloveniju. Poraženi smo u Kopru, ali na greškama se uči, imamo kvalitet da uzvratimo Slovencima za taj poraz - rekao je Nemanja Mihajlović za Žurnal.Mladi fudbaler Partizana bio je protiv Irske (3:1) ključni čovek preokreta, koji je ostavio „orliće“ u trci za baraž. Mihajlović je na teren ušao u 59. minutu, kad je četa Tomislava Sivića gubila sa 1:0, postigao gol za izjednačenje i pokrenuo ekipu.- Nemam ništa protiv da opet uđem s klupe i da imam isti učinak kao na Ostrvu. Dobra atmosfera koja vlada u reprezentaciji u velikoj meri utiče na rezultat. Uvek smo tu jedini za druge i maksimalno se podržavamo - poručio je odlični vezista crno-belih.EP za igrače do 21 godine održava se 2017. u Poljskoj, dok su baraž mečevi na programu u novembru ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track