GOLMAN OLIMPIKA HLADNOKRVNI UBICA: Olmeta ubijanjem leči traume iz Barija!
Foto: Profimedia

Užas

GOLMAN OLIMPIKA HLADNOKRVNI UBICA: Olmeta ubijanjem leči traume iz Barija!

Fudbal -

Francuz zgrozio javnost snimcima na kojima iz neposredne blizine puca u glavu slonu, a potom njegovu smrt slavi uzvicima oduševljenja

Paskal Olmeta, golman koji je izgubio finale Kupa evropskih šampiona sa Olimpikom od Crvene zvezde, postao je hladnokrvni ubica nedužnih životinja.

Francuska javnost oštro je osudila nekadašnjeg golmana kluba iz Marselja, nakon što su se pojavili stravični snimci iz njegovog safari lova u Africi 2012. godine. Na njima se vidi kako Paskal Olmeta s još jednim lovcem u Zimbabveu ubija slona iz neposredne blizine hicem u glavu. Prvo je smrtno i bolno ranio nedužnu, inače zaštićenu i ugroženu životinju, a potom je usmrtio iz neposredne blizine, iako je bila u samrtnom ropcu, posle čega je sve proslavio sa svojim prijateljima i vodičima uzvicima oduševljenja i zagrljajima.SLIKE MOŽETE POGLEDATI OVDE

Društva za zaštitu prava životinja, kao i borci protiv lovokradica i ubijanja retkih afričkih vrsta osudili su ovaj Olmetin čin.

Njih sanja Francuz... Šampioni Evrope iz 1991. i Sadista... Paskal Olmeta
Njih sanja Francuz... Šampioni Evrope iz 1991. i Sadista... Paskal Olmeta

Olmeta je pokušao da se odbrani nemuštim saopštenjem u kojem kaže da „slonova ima previše u Zimbabveu“, da „predstavljaju opasnost za stanovništvo“ i da „ruše kuće i ubijaju ljude“. Čini se ipak da Paskal Olmeta ovim neljudskim ponašanjem leči traume iz finala Kupa šampiona 1991, kad je primio pet golova u seriji penala od Crvene zvezde, odnosno kad su ga izbušili redom - Robert Prosinečki, Dragiša Binić, Miodrag Belodedić, Siniša Mihajlović i Darko Pančev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track