Lukiću potvrđen novi mandat na čelu Zvezde
Foto: BETA

stari-novii predsednik

Lukiću potvrđen novi mandat na čelu Zvezde

Fudbal -
Lukić je izabran za predsednika u maju 2009. godine, a sada je dobio novi petogodišnji mandat. On je bio jedini kandidat za predsednika i za njega je glasalo 75 odsto od oko 4.000 članova koji su izašli na izbore

BEOGRAD - Izborna komisija fudbalskog kluba Crvena zvezda utvrdila je rezultate trodnevnog glasanja za predsednika i 100 članova Skupštine, po kojima će Vladan Lukić nastaviti da obavlja vodeću funkciju u tom klubu.

Lukić je izabran za predsednika u maju 2009. godine, a sada je dobio novi petogodišnji mandat. On je bio jedini kandidat za predsednika na ovim izborima, a kako se nezvanično saznaje za njega je glasalo 75 odsto od oko 4.000 članova koji su izašli na izbore.

Ostali listići su nevažeći. Najviše glasova za mesto u Skupštini kluba dobio je bivši predsednik crveno-belih Dragan Džajić. Njegovo ime je zaokružilo 98 odsto glasača.

Pravo glasa na izborima u Zvezdi imao je 10.081 punoletan član kluba sa plaćenom članarinom za 2011. godinu.

Zvanični rezultati izbora biće saopšteni u četvrtak, 31. maja, u 11.00 na konferenciji za noviinare. Prema Statutu FK Crvena zvezda, od trenutka objavljivanja rezultata izbora počeće da teče rok od 30 dana u kojem će biti sazvana Konstitutivna sednica Skupštine kluba.

Vanredni izbori u Zvezdi održani su u subotu, nedelju i ponedeljak, a prvi su u Srbiji na kojima su glasali članovi kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track