BRUTALNO: Sudiju na utakmici u Republici Srpskoj tukli na smrt, on ipak preživeo!
Foto: Fejsbuk

Sekunde su odlučivale

BRUTALNO: Sudiju na utakmici u Republici Srpskoj tukli na smrt, on ipak preživeo!

Fudbal -

Arbitar Marinko Cvjetković (20) iz Petrova pukom srećom je preživeo linč na utakmici regionalne lige Republike Srpske - Centar u Kostajnici između domaće ekipe "Naša krila" i gostujuće "Rudanke" iz istoimenog mesta.

Cvjetkovića su u finišu utakmice napali igrači gostujućeg tima, a nakon dosuđenog jedanaesterca za domaćina pri vođstvu "Rudanke" sa 2:1.

Sve što je usledilo je ličilo na horor film posle kojeg je mladi arbitar završio u bolnici sa teškim telesnim povredama.

"Posle dosuđenog kaznenog udarca golman gostiju je priznao da je napravio prekršaj. Međutim, opkoljavaju me fudbaleri "Rudanke", a Dobrica Jović me udara glavom u predelu lica, odnosno usta, jednom pa drugi put. Pao sam kao pokošen, uspeo sam nekako da ustanem sav krvav. Psovke i vređanje paraju nebo. U tom trenutku spasavaju me redari, publika, domaći fudbaleri. Kada sam pomislio da se koliko-toliko smirila situacija, rekao sam da je to kraj, nema nastavka. U tom trenutku prema mei šprinta Goran Todorović, prvotimac "Rudanke", uspeo sam da se izmaknem na prvi udarac, ali me ruši nogama. U padu volejom me u glavu dočekuje Jović. Sevaju udarci na sve strane, glava, stomak, ruke, noge, gubim svest", ispričao je neverovatnu priču Marinko Cvjetković.

Cvjetković je uspeo da se izvuče iz pakla, a u bolnici u Doboju mu je konstatovana teška kontuzija glave, polomljeni zubi, hematomi po celom telu, nagnječena rebra, vrat...

"Siguran sam da ovo niko nikada nije doživeo na terenima u Republici Srpskoj. Mene su sekunde delile od smrti. I dalje ne mogu da verujem šta mi se dogodilo", rekao je Cvjetković.

(Pravdabl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track