IZNENAĐENJE U EMPOLIJU: Roma posustaje, stižu je Milan i Lacio
Foto: AP

Serija A

IZNENAĐENJE U EMPOLIJU: Roma posustaje, stižu je Milan i Lacio

Fudbal -

Fudbaleri Milana pobedili su danas na svom terenu Peskaru sa 1:0, dok je Lacio sa 2:1 trijumfovao protiv Sasuola u utakmicama 11. kola italijanske Serije A.

Drugoplasirana Roma odigrala je nerešeno bez golova kao gost s Empolijem, dok je Krotone s 2:0 pobedio Kjevo, u čijim redovima je u drugom poluvremenu nastupao Ivan Radovanović.

Milan je pred svojim navijačima uspeo da se iskupi za poraz od Đenove u prethodnom kolu i zadrži priključak za vodećim ekipama Serije A. Strelac jedinog gola u trijumfu nad Peskarom bio je Đakomo Bonaventura u 49. minutu. Milan posle 11. kola zauzima treće mesto sa 22 boda, jednim manje od Rome, a pet od prvoplasiranog Juventusa.

Lacio je u Rimu nadigrao Sasuolo i tako upisao šestu utakmicu bez poraza u italijanskom šampionatu. Golove za rimski klub postigli su Senad Lulić u 50. i Čiro Imobile u 55, dok je strelac jedinog pogotka za Sasuolo bio Gregoar Defrel u 57. Za Lacio je ceo meč odigrao Dušan Basta, Sergej Milinković-Savić je igrao 82 minuta, a Filip Đorđević je na teren istrčao u 86.

Lacio zauzima četvrto mesto sa 21 bodom, dok je Sasuolo 15. sa 13.

Ranije danas Atalanta je sa 3:0 deklasirala Đenovu, za koju je Darko Lazović odigrao ceo meč, a Nikola Ninković igrao od 62. minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track