NEVIĐEN SKANDAL U ČURUGU: Sudijama prećeno pištoljem na utakmici Hajduk - Sremac
Foto: Facebook

Gosti i arbitri jedva izvukli živu glavu

NEVIĐEN SKANDAL U ČURUGU: Sudijama prećeno pištoljem na utakmici Hajduk - Sremac

Fudbal -

Neverovatan incident dogodio se na poluvremenu utakmice Vojvođanske lige jug između Hajduka i Sremca u Čurugu, pošto je sudijskoj trojci prećeno pištoljem.

Kako prenosi Sportski žurnal, sudije i gosti iz Vojke preživeli su torturu u Čurugu, što je u zapisnik uneo delegat Vladan Aleksić.

"Sudijska trojka je dobro vodila tešku utakmicu. Na poluvremenu, došlo je do incidenta. Do sudijske svlacioniče sa spoljne strane, došla su lica od kojih je jedan izvadio pištolj i kuckao u prozor, a drugom rukom pokazivao na njega. Nismo videli identitet lica, pošto je prozor zatamnjen", navodi se u izveštaju Aleksića.

Pored toga, predstavnik Sremca Živko Ćurčin požalio se da je dobio udarac u predelu grudi od igrača domaćeg tima Miloša Radanovića.

"Čim sam došao na stadion sačekalo me nekoliko kratko ošišanih momaka koji su mi rekli da ako pobedimo neću živ izaći sa stadiona. Na poluvremenu, u ulazu u zgradu, udario me je Radanović i pretio mojoj porodici", rekao je Ćurčin.

Ćurčin je istakao da su trojica osumnjičenih privedena istražnom sudiji zbog pretnji oružjem.

"Nepoznato lice je prišlo prozoru prostorije sa sudijama i uperilo pištolj u njih. Meč se nije nastavio gotovo 25 minuta, sudije nisu htele da izađu na teren dok ne dode interventna brigada iz Novog Sada", zaključio je Ćurčin.

Utakmica između Hajduk i Sremca završena je rezultatom 2:2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track