UDARIO NA SRBINA: Mesi hteo da bije Kolarova?
Foto: Reuters

Incident posle utakmice Siti - Barselona

UDARIO NA SRBINA: Mesi hteo da bije Kolarova?

Fudbal -

Argentinac posle niza uvreda koje je na njegov račun izneo jedan od domaćih fudbalera, među osumnjičenima je čak i naš reprezentativac, došao ispred svlačionice i zaurlao: „Budalo, izađi i pokaži svoje lice“

Zvuči neverovatno, ali Leo Mesi je hteo da se pobije s jednim od igrača Mančester sitija posle utakmice dva kluba u Ligi šampiona. Nije otkriveno s kim, ali među osumnjičenima je i Aleksandar Kolarov.Barselona je poražena na gostovanju u Engleskoj od Sitija (1:3) u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona, a posle utakmice bilo je prilično burno ispred svlačionica dva tima. Vređanje u tuneluJedan od fudbalera „građana“ vređao je Lea Mesija dok su bili u tunelu, a najbolji igrač Barse je nakon nekoliko uvreda jednostavno poludeo. Argentinac je otišao do svlačionice Sitija i pozvao fudbalera koji ga je vređao da izađe i predstavi se, piše list El mundo deportivo.

Ovako je počelo... Duel između Kolarova i Mesija
Ovako je počelo... Duel između Kolarova i Mesija

Leo Mesi je bio toliko besan da se ka svlačionici Sitija uputio s klupskim delegatom Karlesom Navalom, koga je vukao za rukav. Tražio je da se sve uvrede koje je dobio unesu u zvanični zapisnik s utakmice. Ovu nimalo prijatnu situaciju na kraju je smirio Serhio Aguero, koji je popričao s Leom Mesijem, ali nije želeo da mu otkrije koji igrač ga je vređao. Inače, dvojica Argentinaca su i kumovi.- Čuo sam da Mesi urla i govori: „Budalo, izađi i pokaži svoje lice“. Nisam znao o čemu se radi, ali sam video da je Leo besan. Popričao sam s njim i rekao mi je da mu je jedan od mojih saigrača vređao porodicu - rekao je Serhio Aguero.Aguero sprečio tučuKako pišu španski i engleski mediji, svi fudbaleri Mančester sitija su osumnjičeni da su vređali Lea Mesija, pa čak i Srbin Aleksandar Kolarov. Jedini za koga se sigurno zna da nije omalovažavao Mesija jeste njegov kum Serhio Aguero.Pojedini mediji su ipak preneli da je najverovatnije Brazilac Fernandinjo vređao Mesija. Fernandinjo i Mesi su vodili žestoke duele na meču u Mančesteru, a poznato je kakav rivalitet vlada između Brazilaca i Argentinaca.Sa druge strane, španski mediji navode da se Mesi nije sukobio sa fudbalerima Mančester sitija, već sa Mikaelom Artetom, koji je pomoćni trener "građana".

Izgubio kompasPSOVAO NAVIJAČE VALENSIJEPosle pljuvanja i psovanja s navijačima Valensije od pre desetak dana, ovo je drugi krupniji incident u kojem učestvuje jedan od najboljih igrača na planeti. Barsa je tada u dramatičnoj utakmici slavila sa 3:2 iz penala u 94. minutu. Mesi, Suarez, Nejmar i ostali igrači su neprimereno slavili gol ispod tribine, gde su navijači Valensije, i prozivali ih, pa su ih ovi gađali upaljačima i plastičnim flašama.- Pi.ka vam materina, kurvini sinovi - urlao je Mesi, tvrdi Marka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track