FUDBALERI NAPRETKA IGRALI ZA CECU: Obećano im da će ići na koncert ako pobede, oni razbili rivala
Foto: Fonet, Nemanja Pančić

Silno motivisani

FUDBALERI NAPRETKA IGRALI ZA CECU: Obećano im da će ići na koncert ako pobede, oni razbili rivala

Fudbal -

Trener Dragan Ivanović obećao igračima da će ih odvesti na koncert pevačice u Novom Sadu ako danas pobede Bačku na gostovanju

Fudbaleri Napretka, najprijatnijeg iznenađenja Superlige, dobili su za nagradu - odlazak na koncert Cece, pošto su pobedili Bačku na gostovanju sa 3:1.To je bilo obećanje trenera Dragana Ivanovića, koji je time želeo da časti svoje fudbalere ako nastave pobedničku seriju, koja traje unazad pet kola. Valja napomenuti da Kruševljani gorčinu poraza nisu osetili tačno devet kola, odnosno od 13. avgusta, kad su izgubili u Lučanima od Mladosti rezultatom 0:1.

Odlazak na Cecin koncert svakako je predstavljao dodatni motiv za fudbalere Napretka. Golovima Vukanovića u 5. i Mame N'Diajea u 18. minutu "čarapani" su poveli 2:0, Luković je u 43. prepolovio zaostatak domaćina u Bačkoj Palanci, a tačku na šestu uzastopnu pobedu stavio je Petrović u 94.

"Znam da među mojim igračima ima mnogo fanova popularne Cece Ražnatović. Želim da odvedem celu ekipu na Cecin koncert u Novom Sadu", poručio je Dragan Ivanović uoči meča.Napredak i Bačka su ove sezone zajedno ušli u elitni rang iz Prve lige, Kruševljani kao prvi, a Bačkopalančani kao drugi.

Napredak je sada treći na tabeli sa 31 bodom iz 15 utakmica, dva više od Partizana koji ima meč manje.

Bačka je pretposlednja sa 11 bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track