(VIDEO) LEPOTICA PJANIĆA: Juve se učvrstio na prvom mestu, Milan ne posustaje
Foto: AP

Bez iznenađenja u Seriji A

(VIDEO) LEPOTICA PJANIĆA: Juve se učvrstio na prvom mestu, Milan ne posustaje

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa pobedili su danas Kjevo u Veroni sa 2:1, u utakmici 12. kola italijanskog prvenstva i učvrstili se na prvom mestu na tabeli.

Šampion Italije poveo je u 53. minutu golom Marija Mandžukića, a izjednačio je Serdjo Pelisije iz penala u 66. minutu. Pobedu crno-belima doneo je Miralem Pjanić u 75. minutu lepim golom iz slobodnog udarca.

Juventus je posle treće uzastopne pobede prvi na tabeli sa 30 bodova, a ekipa iz Verone, koja je pretrpela peti prvenstveni poraz, zauzima 11. mesto na tabeli sa 15 bodova.

Fudbaleri Milana pobedili su na Siciliji Palermo sa 2:1 i popeli se na drugo mesto na tabeli.

Milan je poveo u 15. minutu golom Susa, a domaći su izjednačili golom Ilije Nestorovskog u 71. minutu. Drugu uzastopnu pobedu "roso-nerima" doneo je Đanluka Lapadula u 82. minutu. Posle osme prvenstvene pobede Milan je drugi na tabeli sa 25 bodova i ima dva boda više, ali i utakmicu više od trećeplasirane Rome, koja večeras od 20.45 igra protiv Bolonje. Palermo je pretrpeo osmi prvenstveni poraz i zauzima pretposlednje 19. mesto sa šest bodova.

Fudbaleri Atalante pobedili su na gostujućem terenu Sasuolo sa 3:0, dok su Đenova i Udineze odigrali nerešeno 1:1. Ranije danas Empoli je pobedio Peskaru sa 4:0.Večeras od 18 časova igraju Fiorentina-Sampdorija i Inter-Krotone.

All Goals HD - Chievo 1-2 Juventus - 06-11-2016 by Foot_Videos

All Goals HD - Palermo 1-2 AC Milan - 06-11-2016 by FranceCup3

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track