Srbija na teškom gostovanju u Velsu

(KURIR TV) ORLOVI ODRADILI TRENING I PORUČILI: Biće teško, ali imamo svoje adute i idemo na pobedu

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je trening u Kardifu uoči meča sa Velsom u kvalifikacijama za EP 2018. godine

Uoči treninga konferenciju za medije održali su selektor Srbije Slavoljub Muslin i kapiten "orlova" Branislav Ivanović.

U naš nacionalni tim vratiće se Nemanja Matić."Ne treba da očekujemo da on sve rešava. Nisu ni ti Velšani ekipa koja igra engleski fudbal sa dugim loptama, smiruju je, drže. Mi ćemo pokušati da spustimo loptu na zemlju i igramo svoju igru. Mi nismo favoriti u našoj grupi, već je to Vels. Idemo na pobedu, ali ne mogu da kažem da ću biti nezadovoljan remijem, u zavisnosti kako se bude odvijala utakmica", rekao je Muslin.

Selektor Srbije je rekao da zna tim koji će početi sutrašnji meč."Biće teško, ali imamo svoje adute i sa samopouzdanjem ulazimo u utakmicu", rekao je on.Selektor Srbije je potom odgovorio i na pitanje kako zaustaviti najboljeg igrača Velšana Gereta Bejla. Novinari su podsetili Muslina da Vels nikada nije pobedio Srbiju ili Jugoslaviju.

"Bejl je taj koji je pun samopouzdanja, daje golove za Real i za reprezentaciju. Nemamo poseban plan, vodićemo računa o svima. Znamo kako igra, ali je nepredvidiv. Bilo bi suludo da damo da ga neko individualno prati. Ne polažem mnogo računa u te tradicije, one su tu da se obaraju. Nadam se da neće ovaj put. Ta tradicija ipak nešto znači", rekao je Muslin.Utakmica između Velsa i Srbije biće odigrana sutra od 20.45 sati u Kardifu.

"Jedna od najvažnijih stvari jeste da imamo novog trenera. Gradimo tim, poboljšavamo se, srećni smo, dobro nam je i idemo pravim putem. Put do Rusije je dug i moraćemo da budemo oprezni. Uradićemo sve što je u našoj moći da igramo kao u prethodne tri utakmice".

Kapiten Srbije je rekao da "orlovi" rasterećeno ulaze u ovaj meč.

"Rezultati su jedino merilo atmosfere i kako radite svoj posao. Moramo da budemo svesni u kakvoj se situaciji nalazimo. Pred nama je najteža utakmica na gostovanju od početka ciklusa, utakmica u kojoj Srbija može mnogo da dobije. Treba da budemo rasterećeni, da nivoom i kvalitetom pokažemo da možemo da se merimo sa Velsom i izvučemo nešto pozitivno iz ove utakmice", istakao je kapiten Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track