MUSLIN POSLE 1. PORAZA NA KLUPI ORLOVA: Mogao je da svira penal za nas, ali nema veze
Foto: Reuters

Selektor nije nezadovoljan

MUSLIN POSLE 1. PORAZA NA KLUPI ORLOVA: Mogao je da svira penal za nas, ali nema veze

Fudbal -

Selektor Srbije Slavoljub Muslin nije bio nezadovoljan posle prvog poraza doživljenog od preuzimanja reprezentacije.

"Orlovi" su izgubili prijateljski meč od Ukrajine u Harkovu 0:2.

"Serija je prekinuta. Ako posle ove utakmice napravimo novu seriju od osam utakmica bez poraza biće dobro. I ovde smo došli da pobedimo, bez obzira što smo igrali sa igračima koji do sada nisu imali mnogo prilike. Mislim da je pri rezultatu 1:0 sudija mogao da svira penal za nas, uostalom kao što je to učinio za Ukrajinu kasnije, ali nema veze, idemo dalje. Znamo gde smo i šta smo, nastavljamo da radimo i idemo ka Rusiji. Istina, put je dalek, ali znamo šta hoćemo. Momcima nemam šta da zamerim, videla se neuigranost, ali za sve ostalo pohvale. Hteli su pobedu, videla se želja. Neki igrači su odigrali dobro, a utiske ćemo sređivati u Beogradu. Imamo dosta vremena do marta i narednog meča u Gruziji. Na kraju bih želeo da čestitam mladima na uspehu i plasmanu na Evropsko prvenstvo. Pomogli smo koliko smo mogli i to je veliki uspeh za naš fudbal", rekao je selektor Slavoljub Muslin.

Igračima pohvale i pored poraza, a razloga da žali ima Aleksandar Katai nad kojim je bio penal ali ga sudija nije video...

"Rezultat nije dobra po nas, ali s obzirom da nikad nismo igrali u ovom sastavu, mislim da igrom možemo da budemo zadovoljni. Važno je da smo dobro prošli u kvalifikacijama", ne ostavlja dilemu Aleksandar Katai.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track