ORAO UZ MESIJA: Srbin u Barseloni? Moguće je!
Foto: Dado Đilas

Senzacionalni transfer u najavi

ORAO UZ MESIJA: Srbin u Barseloni? Moguće je!

Fudbal -

Meta Barselone u predstojećem januarskom prelaznom roku biće i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, prenosi "Mundo Deportivo".

List blizak tom klubu tradicionalno ima pouzdane informacije sa "Nou Kampa", a sada tvrdi da bi Ivanović mogao da pređe iz Čelsija u Barselonu.

Barselona mora da dovede desnog beka, jer je napravila grešku angažovanjem Aleša Vidala iz Sevilje prošle godine. Trener Luis Enrike na toj poziciji ima još samo Serhija Roberta. Zato mu je to gorući problem.

Šampion Španije, pored Ivanovića, razmatra i mogućnost dovođenja doskorašnjeg kapitena reprezentacije Hrvatske Darija Srne iz Šahtjora.

Ivanović ima 32 godine i dve godine je mlađi od Srne. Trener Čelsija Antonio Konte ne računa na srpskog defanzivca, pa na "Nou Kampu" veruju da ne bi imali problema da dođu do Banetovog potpisa.

Zapravo, dolazak bilo koje od ove dvojice iskusnih fudbalera predstavljalo bi prelazno rešenje do leta kada Katalonci nameravaju da od Valensije kupe portugalskog desnog beka, Žoao Kansela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track