VELIKA AKCIJA FSS: Podeljena oprema u Grockoj, Zemunu i Novom Beogradu, sledi klubovima u Vojvodini
Foto: FSS

Do sada oprema otišla u više od sto klubova

VELIKA AKCIJA FSS: Podeljena oprema u Grockoj, Zemunu i Novom Beogradu, sledi klubovima u Vojvodini

Fudbal -

Fudbalski savez Srbije, danas zajedno sa Fudbalskim savezom Beograda, nastavio je veliku akciju doniranja opreme koja je do sada otišla u više od sto klubova širom Srbije, a posle Surčina, Lučana i Prokuplja, danas su i klubovi sa teritorije Grocke dobili „novo odelo“.

Jovan Šurbatović, zamenik generalnog sekretara FS Srbije, i Mirko Gluščević, generalni sekretar FS Beograda, u prisustvu predstavnika klubova i opštine Grocka, donirali su opremu za sledeće klubove: FK Dunavac iz Grocke, FK Vinča, FK Leštane, FK Boleč, FK Podunavac iz Ritopeka, FK Pudarci, FK Hajduk iz Kamendola, FK Vrčin, FK Mladost iz Begaljice i FK Kaluđerica.

Fudbalski savez Srbije, Foto: FSS
Fudbalski savez Srbije, Foto: FSS

-Na renoviranom stadionu fudbalskog kluba Dunavac, nastavili smo akciju Fudbalskog saveza koja je prisutna širom Srbije, akciju podele sportske opreme i lopti. U koordinaciji sa Fudbalskim savezom Beograda opremu smo donirali klubovima sa opštine Grocka, a onda i klubovima sa područja Novog Beograda i Zemuna. Početkom sledećeg meseca idemo u Vojvodinu gde ćemo na teritoriji tri ili četiri opštinska saveza, takođe, donirati vrednu opremu – rekao je Jovan Šurbatović, zamenik generalnog sekretara FSS.

Sa predsednikom opštine Grocka, Dragoljubom Simonovićem, Jovan Šurbatović i Mirko Gluščević, razgovarali su i o novim vrednim projektima od velikog značaja za ovaj region.

Jovan Šurbatović, Foto: FSS
Jovan Šurbatović, Foto: FSS

Izgradnja terena sa veštačkom travom na teritoriji opštine, zatim završetak tribina u Vrčinu, kao i izgradnja novih tribina u Leštanima, prioriteti su za ovaj region, koji će pomoći čelnici FSS i FSB.

Inače, izgradnju tribina na stadionu Dunavca u Grockoj pomogao je ranije upravo Fudbalski savez Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track