ZVEZDA NASTAVILA DA POSEĆUJE ŠKOLE: Fudbaleri obradovali đake u Batajnici
Foto: Crvenazvezdafk.com

Akcija traje

ZVEZDA NASTAVILA DA POSEĆUJE ŠKOLE: Fudbaleri obradovali đake u Batajnici

Fudbal -

Nakon mnogobrojnih poseta školama, Crvena zvezda je nastavila sa promocijom „Đačkog juga“ i u Batajnici.

I ovoga puta, fudbalere Crvene zvezde dočekala je puna sala đaka koji su želeli da prisustvuju ovom druženju. Pojava Petra Orlandića i Zorana Rendulića izazvala je ovacije među mališanima koji su strpljivo čekali da od Zvezdinih prvotimaca dobiju autogram, a klub je za sve đake obezbedio i crveno-bele poklone.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje zaposlenima u školi koji su učinili sve da đaci, ali i fudbaleri uživaju.

Učenici ove škole imali su priliku da se informišu o akciji „Đački jug“ koja im omogućava da Crvenu zvezdu gledaju besplatno svaki put kada se utakmica odigrava na stadionu „Rajko Mitić“, a ova vest je izazvala usklike oduševljenja. Crvena zvezda će na utakmici protiv Radničkog iz Niša koja se igra 11. decembra ugostiti mnoge od njih, a verujemo da će nakon toga postati i redovni gosti na našem stadionu.

Svi đaci, osnovci i srednjoškolci će uz đačku knjižicu moći da uđu na južnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“.Crvena zvezda će u okviru akcije „Đački jug“ i ubuduće posećivati osnovne škole. Planirano je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track