(VIDEO) NEMANJA MILETIĆ PRED JAVOR: Rezultat neće izostati ako Partizan bude igrao kako zna
Foto: Saša Pavlić

Očekuje dobar rezultat

(VIDEO) NEMANJA MILETIĆ PRED JAVOR: Rezultat neće izostati ako Partizan bude igrao kako zna

Fudbal -

Crno-bele u nedelju očekuje utakmica 19. kola SLS koju Partizan igra protiv ekipe Javor Matisa iz Ivanjice. O klubu iz kojeg je došao, njihovoj igri, očekivanjima, ali i važnoj podršci sa tribina govori levi bek Partizana Nemanja Miletić.

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić ocenio je da dobar rezultat protiv Javora u predstojećoj utakmici Superlige neće izostati ukoliko crno-beli budu igrali na svom prepoznatljivom nivou.

"Mislim da će biti dosta teška utakmica, ali mi smo Partizan i u glavi su nam samo nova tri boda. Mislim da neće doći kao i ostale ekipe sa pet igrača pozadi i braniti se, ali sve je na nama. Ako mi budemo pravi rezultat neće izostati", rekao je Miletić.

Partizan će sutra na svom stadionu dočekati Javor u 19. kolu Superlige Srbije.

"Igraju veoma dobar fudbal, pogotovo u poslednje vreme. Na čelu sa šefom (Milošem) Veselinovićem i kapitenom (Milovanom) Milovićem svakoj ekipi znaju da zadaju dosta muka. Igraju veoma organizovano i disciplinovano. Možda najveća opasnost preti od (Darka) Bjedova koji je drugi strelac lige. Treba obratiti pažnju i na Eliomara(Silvu), jer kad mu je dan, teško ga je čuvati. Ne treba zaboraviti ni na zadnjeg veznog (Jovana) Đokića, koji je stub u veznom redu", rekao je Miletić.

Levi bek crno-belih rekao je da ga vežu lepe uspomene za period dok je nastupao za Javor, ali da je od tada prošlo šest meseci i da je njegov klub sada Partizan.

"Po dolasku u Partizan debitovao sam protiv Javora i to je bio dosta čudan osećaj, ali i lep u isto vreme. Mislim da će biti sada dosta drugačije, pošto sam već šest meseci u Partizanu. Ovo je sad moj klub i dajem sve od sebe da opravdam poverenje koje mi je ukazano", rekao je on.

Miletić je pozvao navijače da u nastavku prvenstva podrže crno-bele.

"Imamo još mnogo da igramo i važno nam je da imamo podršku navijača u svakom trenutku na tribinama. Za svaku utakmicu se spremamo kao da je poslednja i idemo na tri nova boda. Pozivam sve da budu uz naš Partizan i da se borimo do kraja za titulu. Svaka utakmica je važna, svaka pobeda nas vodi bliže borbi za titulu", zaključio je on.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije između Partizana i Javora igraće se sutra od 18.00 na stadionu u Humskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track