SRBIJA SPALA NA 2 STRELCA: Samo Vuković i Milivojević obradovali Muslina
Foto: Profimedia

Bled vikend

SRBIJA SPALA NA 2 STRELCA: Samo Vuković i Milivojević obradovali Muslina

Fudbal -

Jagoš doneo pobedu Koniji, a Luka učestvovao u trijumfu Olimpijakosa. Ostali reprezentativci imali epizodne uloge u svojim klubovima tokom vikenda.

Fudbaleri Srbije koji igraju širom Evrope ne mogu da se pohvale da su imali zapaženije uloge u svojim ekipama.Selektor „orlova“ Slavoljub Muslin ne može biti zadovoljan trenutnom formom reprezentativaca, a jedini koji su opravdali poverenje su Jagoš Vuković i Luka Milivojević. Fudbaler Konije Vuković u pobedi nad Antalijom postigao je pobedonosni pogodak u 95. minutu (3:2). Treba istaći i odličnu partiju Luke Milivojevića, koji je dao gol za Olimpijakos u pobedi nad Levadijakosom sa 2:0.Prvog stratega Srbije mogu da zabrinu povrede dva najbolja igrača - Nemanje Matića, koji nije u subotu igrao za Čelsi protiv Mančester sitija, kao i Dušana Tadića, koji je propustio duel koji je Sautempton izgubio od Kristal palasa.Ni prvi špic Srbije Aleksandar Mitrović ne može da se pohvali da je u dobroj golgeterskoj formi, već duži vremenski period nije postigao pogodak za „svrake“. Poslednji put to je učinio u meču sa Prestonom 25. oktobra.Takođe, kapiten „orlova“ Branislav Ivanović i dalje je u nemilosti menadžera Čelsija Antonija Kontea.

KURIROV SKENERMatija NastasićŠalkeigrao 90 minuta dobio žuti kartonBranislav IvanovićČelsiceo meč presedeo na klupiVladimir StojkovićNotingem forestbranio 90 minuta primio golFilip KostićHSVigrao 84 minuta asistencjiaDuško TošićBešiktašigrao 90 minuta dobio žuti karton

Milan Nastić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track