SRBIN IZ ČELSIJA UŽIVA SA SUPRUGOM: Decu u vrtić, pa u šetnju!
Foto: Profimedia

Paparaco

SRBIN IZ ČELSIJA UŽIVA SA SUPRUGOM: Decu u vrtić, pa u šetnju!

Fudbal -

Ja sam jednostavan momak, koji većinu vremena provodi s porodicom, kaže Matić, kog su Britanci uslikali sa izabranicom Aleksandrom

Suprugu srpskog fudbalera Nemanje Matića, Aleksandru, navijači Čelsija smatraju za jednu od pet najlepših žena ili devojaka prvotimaca londonskog tima, pa zato nije ni čudo što skreću pažnju gde god se pojave zajedno.Par, koji ima sina Filipa i ćerkicu Teu, zajedno je još od tinejdžerskih dana, a Nemanja je često isticao da mu je supruga velika podrška u svemu onome što radi i da bez nje ne bi mogao da ostvari u fudbalu ono što je do sada učinio. Njih dvoje su nedavno prošetali ulicama glavnog grada Engleske nakon što su odveli decu u vrtić, što nije promaklo novinarima na Ostrvu.- Ja sam jednostavan momak, koji većinu svog vremena provodi s porodicom. Volim da budem s njima i pored njih jer me to čini srećnim - rekao je svojevremeno Nemanja Matić.

Duga vezaLJUBAV IZ SREDNJE ŠKOLENemanja i Aleksandra upoznali su se u srednjoj školi u Ubu.- U Lisabonu smo od Nemanjinog potpisivanja ugovora s Benfikom. Ja sam iz Uba, malog grada u Srbiji, gde smo zajedno odrasli i imamo mnogo zajedničkih prijatelja. Upoznali smo se u srednjoj školi i mogu reći da je u našem slučaju to bila ljubav na prvi pogled - rekla je Aleksandra portugalskim novinarima dok je Nemanja igrao za Benfiku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track