Kejhil ne ide na EP, Hodžson pozvao Kelija

Kejhil ne ide na EP, Hodžson pozvao Kelija

Fudbal -
Selektor Engleske Roj Hodžson već tri puta je morao da menja spisak, pošto su zbog povreda otpali standardni reprezentativci Frenk Lampard i Geret Beri, kao i treći golman Džon Rudi

LONDON - Engleski fudbalski reprezentativac i član Čelsija Geri Kejhil zbog loma vilice na prijateljskom meču protiv Belgije neće putovati na Evropski šampionat u Ukrajini i Poljskoj, saopšteno je danas.

Umesto Kejhila selektor Engleske Roj Hodžson pozvao je mladog defanzivca Liverpula Martina Kelija, koji je prethodne nedelje u prijateljskom meču sa Norveškom debitovao za nacionalni tim.

Kako je saopšteno kapiten Čelsija Džon Teri, koji je protiv Belgije osetio bol u kolenu, biće spreman za kontinentalni šampionat.

Englezi baš nemaju sreće sa povredama, jer je Hodžson već morao tri puta da menja spisak, pošto su zbog povreda otpali standardni reprezentativci Frenk Lampard i Geret Beri, kao i treći golman Džon Rudi.

Engleska će na EP igrati u grupi sa Francuskom, Švedskom i Ukrajinom, a prvi meč odigraće 11. juna protiv Francuza u Donjecku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track