BLOG UŽIVO, VIDEO: Bivši igrač Zvezde preuzeo odgovornost za poraz od Partizana
Foto: Saša Pavlić

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Bivši igrač Zvezde preuzeo odgovornost za poraz od Partizana

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:16 - Bivši igrač Zvezde preuzeo odgovornost za poraz od PartizanaKošarkaš Igokee Vuk Radivojević preuzeo je na sebe odgovornost za večerašnji poraz 87:64 od Partizana u 13. kolu Jadranske lige."Preuzimam totalnu odgovornost za ovaj meč. Toliko dugo igram i potpuno sam izgubio kontrolu, od početka sam bio nervozan. Posle odličnog prvog poluvremena sam upropastio potencijalnu pobedu. Sveli smo Partizan na 27 poena, potpuno smo slušali trenera, sve je funkcionisalo osim mene. Izvinjavam se još jedanput treneru, saigračima i upravi, ovo se više neće ponavljati. Partizanu čestitam na pobedu", rekao je biši igrač Crvene zvezde Vuk Radivojević.On je posle pitanja novinara probao da objasni zašto je bio nervozan."Ne znam, dugo nisam bio u Pioniru. Možda sam imao prevelika očekivanja. Ušao sam i u raspravu i sa sudijama, sve je to povuklo jedno drugo i nastavilo se do kraja", rekao je Radivojević.Trener Dragan Bajić nije, medjutim, to hteo da prihvati."Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Prvo poluvreme jako korektno. Moji igrači su ispoštovali sve što smo se dogovarali u pripremi za utakmicu. Partizan smo u Pioniru spustili ispod 30 poena. Da je bilo više koncentracije, razlika je mogla da bude i veća. Vuk je uzeo odgovornost na sebe, ali ja to ne dozvoljavam. Ja sam uvek kriv za poraze, dok su oni zaslužni za pobede", rekao je Bajić.On je ocenio da je njegov tim izgubio koncentraciju u drugom poluvremenu, ali i da je šut Partizana od 11/13 doprineo pobedi."Ali, ovi igrači imaju mnogo kredita kod mene za sve što su uradili ove sezone. Imamo sedam pobeda, što je pre ovog kola bilo za jednu manje od prva četiri i dve više od naših direktnih konkurenata. Niko u klubu nije bio ni blizu očekivanja da ćemo u ovom delu sezone imati ovoliko pobeda. Nadam se da ćemo i u drugom delu igrati kao i u prvom delu", rekao je Bajić.

23:01 - Francuska do pobede protiv Španije u poslednjoj sekundiRukometašice Francuske pobedile su večeras u Geteborgu selekciju Španije sa 23:22 (10:14) u prvom kolu Grupe 1 Evropskog prvenstva.Pobedu Francuskoj donela je Alison Pino sekund pre kraja meča.Pino je ujedno bila i najefikasnija u pobedničkom timu sa devet golova, dok je Oleksandra Lakraber postigla šest. U selekciji Španije najbolja je bila Nerea Pena sa pet golova.Rukometašice Holandije su slavile protiv Švedske sa 33:30, dok je ranije danas Srbija izgubila od Nemačke sa 19:26.Posle prvog kola druge faze Evropskog prvenstva Nemačka, Francuska i Holandija imaju po četiri boda, Švedska i Srbija po tri, dok je Španija bez bodova.

22:47 - Ranijeri: Ovo je pravi LesterTrener fudbalera Lestera Klaudio Ranijeri rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala pametno protiv Mančester sitija i dodao da je to bilo pravo izdanje šampiona Premijer lige."Ovo danas je bio pravi Lester. Možda se to čini zato što smo u poslednjih nekoliko utakmica igrali lošije, ali mislim da smo stvarno bili dobri", rekao je Ranijeri za britanske medije.Fudbaleri Lestera pobedili su danas na svom terenu Mančester siti sa ubedljivih 4:2 u 15. kolu Premijer lige."Želeli smo da budemo pravi za naše navijače jer su nas pratili i u Portugal (na utakmicu Lige šampiona) gde nismo bili dobri. Igrali smo pametno, usporili smo tempo, svi su znali šta im je zadatak... Naravno, pomoglo je i to što smo rano postigli dva gola", rekao je Ranijeri.Tri gola za Lester postigao Džejmi Vardi. Njemu su to bili prvi golovi posle više od 700 minuta u Premijer ligi."Zadovoljan sam Vardijem kome sam na kraju utakmice rekao: 'Dobrodošao nazad'", dodao je Ranijeri.

22:20 - Milojević: Naše neiskustvo došlo do izražajaTrener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je u današnjoj utakmici protiv Karpoša došlo do izražaja neiskustvo njegove ekipe."Čestitam Karpošu na zasluženoj pobedi, bili su bolji danas. Mi smo prvu četvrtinu odigrali jako loše i potrošili smo puno energije da se vratimo u utakmicu. Na kraju je do izražaja došlo naše neiskustvo po ko zna koji put ove sezone. Opet je izgubljena utakmica na jednu loptu, gde je loše odigrana odbrana i promašen napad", rekao je Milojević.Mega je izgubila danas u Skoplju od ekipe Karpoš Sokoli sa 75:72 u 13. kolu Jadranske lige."Ovo je bio jako bitan meč za nas i ovim porazom se uključujemo u grupu ekipa koje se bore za opstanak. Praktično smo na pobedu iznad ekipa koje su poslednje na tabeli. S obzirom da imamo jako težak raspored, moraćemo mnogo bolje da igramo da bi ostali u ligi", rekao je Milojević.Mega sada ima skor od četiri pobede i devet poraza."Ovo je bila jako bitna utakmica za nas. Loše smo počeli meč, dozvolili smo 25 poena Karpošu u prvoj četvrtini. Posle toga smo odigrali bolje u odbrani, ali nismo najbolje odreagovali u njihovom poslednjem napadu. Oni su pogodili taj poslednji šut i zasluženo su pobedili", rekao je košarkaš Mege Jovan Novak.

22:02 - Lazarov najbolji desni bek na svetuRukometaš Barselone i kapiten reprezentacije Makedonije Kiril Lazarov proglašen je danas za najboljeg desnog beka na svetu u 2016. godini u izboru specijalizovanog rukometnog sajta Hendbol planet (handball-planet.com).Kako su preneli makedonski mediji, Lazarov je u borbi za to priznanje pobedio desno krilo Vardara Aleksa Dušebajeva, Lasla Nadja iz madjarskog Vesprema i Kšištofa Lijevskog iz poljskog kluba Kjelce.Za igrača godine izabran je danski reprezentativac Mikel Hansen iz francuskog PSŽ, koji je dobio najviše glasova žirija i posetilaca tog specijalizovanog sajta.Pored Lazarova i Hansena u idealnom timu su se našli Uve Genshajmer (PSŽ), Nikola Karabatić (PSŽ), Tobijas Rajhman (Kjelce), Hulen Aginagalde (Kjelce), Andreas Volf (Kil) i Viran Moros (Barselona), koji je proglašen za najboljeg defanzivca.

21:34 - Karpoš u neizvesnoj završnici pobedio MeguKošarkaši Karpoš Sokola pobedili su večeras u Skoplju ekipu Mega Leksa sa 75:72 (25:12, 13:25, 17:21, 20:14) u 13. kolu Jadranske lige.Makedonska ekipa upisala je treću pobedu u regionalnom takmičenju, dok je Mega ostala na četiri trijumfa.Pobedu Karpošu doneli su Dragan Labović i Dominik Mavra poenima u poslednjem minutu meča. Produžetak Megi je pokušao da obezbedi Rade Zagorac šutom za tri poena, ali nije uspeo.Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Labović sa 28 i Zoran Vrkić sa 22 poena. U ekipi Dejana Milojevića najbolji su bili Marko Tejić sa 15, Radosav Spasejević sa 12 i Zagorac sa 11 poena.Mornar je ranije danas u Baru slavio protiv MZT-a iz Skoplja sa 65:64. Obe ekipe sada imaju skor od četiri pobede i devet poraza.

21:18 - Milenković: Nemam šta da zamerim igračimaTrener vaterpolista Partizana Zoran Milenković rekao je danas da su crno-beli odigrali dobar meč protiv Egera i dodao da nema šta da zameri svojim igračima."Odigrali smo na vrlo visokom nivou. Bili smo ravnopravan rival daleko iskusnijoj ekipi koja ima moćne igrače, koja je skup sjajnih vaterpolista iz Madjarske, Srbije i Crne Gore", rekao je Milenković.Crno-bele je u drugom kolu Lige šampiona na Banjici savladao madjarski Eger sa 9:8."Partizanovi prvotimci su odigrali na najbolji mogući način. Nemam šta da im zamerim. Ostaje žal što nismo osvojili bar bod", dodao je trener Partizana.Najbolji strelac u redovima Partizana bio je Ognjen Stojanović. On je meč završio sa četiri gola."Jesmo izgubili, ali mnogo nas ohrabruje što smo pokazali da, kad pružimo maksimum, možemo da igramo u egalu sa najboljim evropskim ekipama", rekao je Stojanović.Crno-beli u narednom kolu gostuje Hanoveru 21. decembra.

20:28 - Mustafi van terena do kraja godineTrener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da će Škodran Mustafi biti van terena zbog povrede koju je zaradio na današnjem meču protiv Stouka.Arsenal je pobedio danas Stouk sa 3:1, a nemački fudbaler je već u 25. minutu morao da napusti teren."Povredio je tetivu i biće van terena najmanje 21 dan. Imaće baš lep Božić (pošto neće igrati)", rekao je Venger posle utakmice.Arsenal je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 34 boda.

19:54 - Zvezda zimuje na prvom mestu SuperligeFudbaleri Crvene zvezde obezbedili su prvo mesto na kraju jeseni, posle pobede nad niškim Radničkim 2:1 (2:1) u 20. kolu Superlige Srbije.Sva tri gola viđena su u prvoj četvrtini duela na stadionu Rajko Mitić, Zvezda je povela preko Džona Ruiza u 3, izjednačio je u 12. Miljan Pavković, a tri boda lideru doneo je Mičel Donald u 23. minutu.Ekipa Miodraga Božovića kolo pre kraja prvog dela stekla je devet bodova prednosti u odnosu na Partizan i Vojvodinu, s tim što njen večiti rival ima meč manje.Zvezda poslednji takmičarski meč u 2016. godini igra u sredu u Surdulici protiv Radnika, dok Radnički dočekuje Metalac.Rezultati i strelci: Borac - Radnik 1:0 (Marčić 40) Metalac - Voždovac 0:2 (Lukić 10, Stojanović penal 67) Napredak - Mladost Lučani 0:0 Rad - Novi Pazar 2:0 (Lutovac 34, Denić 41) Spartak - Bačka 0:0 Crvena zvezda - Radnički Niš 2:1 (Ruiz 3, Donald 23 - Pavkov 12) Juče: Javor - Vojvodina 2:1 (Bjedov 34, Milisavljević 90 - Malbašić 29) Sutra: Čukarički - Partizan (17.30).Tabela: Crvena zvezda 51 bod, Partizan 42, Vojvodina 42, Napredak 35, Mladost 33, Spartak 30, Radnički Niš 29, Javor 29, Rad 24, Voždovac 24, Metalac 20, Čukarički 20, Radnik 20, Bačka 15, Novi Pazar 12, Borac Čačak 12.

19:10 - Domen Prevc slavio i u LilehameruSlovenački ski skakač Domen Prevc zadržao je vodjstvo u Svetskom kupu, pošto je danas pobedio u Lilehameru.Prevc je do treće pobede u ovogodišnjem izdanju Svetskog kupa stigao skokovima od 142,5 i 141,5 metara, odnosno 301,2 boda.Drugo mesto osvojio je Norvrežanin Danijel Andre Tande, dok je treći bio Štefan Kraft iz Austije.Prevc je prvi u generalnom plasmanu sa 220 bodova, drugi je Nemac Zeverin Frojnd sa 204, a treći Danijel Andre Tande sa 178 bodova.

18:22 - Ludnica u San Sebastiju, Sosijedad pobedio ValensijuFudbaleri Real Sosijedada pobedili su danas na svom terenu Valensiju sa 3:2 u 15. kolu španske Primere.Real Sosijedad je tako upisao prvu pobedu posle dva kola i četvrti je na tabeli sa 26 bodova.Valensija, na drugoj strani, već šesti meč u šampionatu Španije ne zna za pobedu, na 17. poziciji je sa 12 osvojenih bodova.Dva gola za Sosijedand postigao je Vilijan Hose u drugom i 24. minutu, a strelac za pobednički tim bio je i Huanmi u 91. minutu.Sosijedad je mogao do još jednog pogotka, ali Karlos Vela nije uspeo da iskoristio jedanaesterac. Strelci za Valensiju bili su Danijel Pareho u u 36. i Zakaria Bakali u 93. minutu.

16:44 - Barselona pobedila OsasunuFudbaleri Barselone pobedili su danas u gostima Osasunu sa 3:0 u prvoj subotnjoj utakmici 15. kola španske Primere.Katalonci su od početka utakmica nametnuli svoj ritam, ali u prvih 45 minuta nisu uspeli da dodju do gola, iako su imali veliki broj prilika.Situacija se u drugom poluvremenu promenila, pa je Barselona u 59. minutu stigla do prednosti, a strelac je bio Luis Suares posle centaršuta Djordija Albe.Prednost Katalonaca udvostručio je Lionel Mesi u 72. minutu, a novu asistenciju upisao je Alba, da bi zvanično najbolji fudbaler sveta u sudijskoj nadoknadi vremena postigao još jedan gol i tako potvrdio pobedu Barselone.Barseloni je ovo prva pobeda u Primeri posle tri uzastopna remija i sada sa 31 bodom zauzima drugo mesto, dok je Osasuna poslednja, 20. sa samo sedam bodova.

16:31 - Borac prekinuo seriju utakmica bez pobedeFudbaleri Borca pobedili su danas na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 1:0 u utakmici 20. kola Super lige Srbije, dok je Rad na Banjici sa 2:0 savladao Novi Pazar, a Voždovac je u gostima istim rezultatom bio bolji od valjevskog Metalca.Borac je u Čačku došao do druge prvenstvene pobede u sezoni i prekinuo niz od 12 utakmica bez trijumfa u Super ligi Srbije. Jedini gol za pobedu Borca postigao je Milan Maričić u 40. minutu.Radnik je u drugom poluvremenu bio bolji rival, imao je nekoliko prilika da dodje do izjednačenja, ali je golman Borca Branimir Aleksić ostao nesavladan.Borac je današnjom pobedom napredovao do pretposlednjeg, 15. mesta na tabeli Super lige Srbije sa 12 bodova, dok je Radnik 13. sa 20.Rad je pred svojim navijačima takodje okončao seriju od šest utakmica bez pobede. Oni su na Banjici nadigrali poslednjeplasirani Novi Pazar, a strelci u trijumfu "gradjevinara" bili su Aleksandar Lutovac 34. minutu i djordje Denić u 41."Gradjevinari" zauzimaju deveto mesto sa 24 boda, pet manje od osmoplasiranog Javora koji se trenutno nalazi na poziciji koja vodi u plej-of, dok je Novi Pazar 16. sa samo 12 bodova.Voždovac je današnjom pobedom protiv Metalca od 2:0 takodje ostao u trci za plej-of, pošto takodje ima 24 boda i zauzima 10. mesto, dok je ekipa iz Gornjeg Milanovca 11. sa 21. Golove u pobedi Voždovca na gostovanju u Gornjem Milanovcu postigli su Nikola Lukić u 10. minutu i Jovan Stojanović u 57. iz jedanaesterca.Napredak iz Kruševca ostvario je treći uzastopni remi, pošto na svom stadionu nije uspeo da pobedi Mladost, iako je ekipa iz Lučana meč završila s devetoricom igrača na terenu, a Spartak je u Subotici takodje igrao nerešeno bez golova protiv Bačke.Javor je na svom terenu u prvoj utakmici 20. kola posle preokreta pobedio Vojvodinu sa 2:1.

16:00 - Radonjić: Opterećeni smo izostancima, ali daćemo maksimumTrener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa u utakmicu protiv Budućnosti u Jadranskoj ligi ulazi "opterećena" izostankom pojedinih igrača, ali da će ostatak tima morati da pruži maksimum kako bi se nadomestili nedostaci i odigrao što bolji meč."Očekuje nas derbi protiv (podgoričke) Budućnosti, utakmica prvog i drugog na tabeli. Mi posle evroligaškog meča u Istanbulu dolazimo opterećeni izostankom pojedinih igrača, i na prvom mestu smo fokusirani da vidimo u kakvom sastavu možemo da izadjemo na utakmicu protiv Budućnosti", rekao je Radonjić za klupski sajt.Crvena zvezda gostovaće sutra u Podgorici u 13. kolu Jadranske lige. Za sutrašnji meč neizvestan je nastup Marka Gudurića zbog bolesti, a od ranije je povredjen kapiten Luka Mitrović, dok se Nikola Rebić oporavlja od mononukeloze."Ta problematika izostanaka igrača nas opterećuje duže vreme i to u jakom ritmu mečeva koje ćemo igrati do Nove godine. Tek u nedelju popodne, pred utakmicu, znaćemo kakvo je stanje s Gudurićem. koji je imao jak virus, dok Luka Mitrović već duži period nije u punom trenažnom procesu. Pokušali smo u vrlo kratkom periodu koliko god je to bilo moguće, da se spremimo za Budućnost i težak meč koji nas čeka", rekao je Radonjić.Crveno-beli trenutno drže prvo mesto na tabeli Jadranske lige sa maksimalnim učinkom iz 12 utakmica, dok je Budućnost druga sa 10 pobeda i dva poraza."Budućnost je odličan tim, koji je ove sezone formiran sa jasnim ciljem da osvoji prvo mesto. Ekipa koja je kadra da dobija velike utakmice, sa igračima koji znaju da igraju takve mečeve od kojih sam mnoge i ja trenirao. Igraju pred svojom publikom u dvorani Morača, ali pokušaćemo da se konsolidujemo, spremimo uz sve okolnosti koje sam naveo kao otežavajuće, i damo sve od sebe kako bi odigrali što bolju utakmicu u Podgorici", rekao je Radonjić.Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić ocenio je da je Budućnost "odličan tim" sa velikim ambicijama ove sezone u Jadranskoj ligi. ; "Odličan tim, ekipa napravljena za prvo mesto i sa mnogo pojedinaca koji su igrali ovakve utakmice, počev od Markusa Vilijamsa za koga znamo koliko može. Doveli su i (Borisa) Savovića, vratili (Nemanju) Gordića, tu je ponovo i Džej Ar Rejnolds, braća Šehović, sada su angažovali i novog igrača na centarskoj poziciji što samo potvrdjuje kakve su im ambicije. Ipak, odmorićemo se i spremiti za ovaj meč, prvi cilj je da budemo koncentrisani i da sa puno energije odgovorimo na sve izazove na parketu", rekao je Dobrić.Crveno-beli će u subotu do 18 časova trenirati u dvorani "Morača" kapaciteta 4.500 gledalaca, a sutra ih na istom mestu od 17.00 očekuje utakmica protiv Budućnosti. ;

15:40 - Votford posle preokreta pobedio EvertonFudbaleri Votforda pobedili su danas na svom terenu Everton sa 3:2, u prvoj subotnjoj utakmici 15. kola engleske Premijer lige.Everton je na gostovanju u Votfordu prvi stigao do gola, a strelac je bio Romelu Lukaku u 17. minutu, ali je domaćin ipak do poluvremena uspeo da izjednači pogotkom Stefana Okake u 36. na asistenciju Nordina Amrabata.Početka drugog poluvremena doneo je izjednačenu igru, ali kako je utakmica odmicala, tako je Votford sve više pritiskao, da bi u 59. minutu golom Sebastijana Prodla stigao do prednosti.Okaka je u 64. minutu duplirao prednost Votforda, a gosti iz Liverpula su preko Lukakua u 86. samo uspeli da ublaže poraz.Votford posle 15 utakmica zuazima sedmo mesto sa 21 bodom, dok je Everton deveti sa 20. ;

15:15 - Borac pobedio posle skoro četiri meseca, slavio i RadFudbaleri Borca ostvarili su prvu pobedu u Superligi Srbije posle skoro četiri meseca, pošto su u Čačku savladali Radnik 1:0 u 20. kolu domaćeg šampionata.Strelac jedinog gola za drugi trijumf Čačana ove sezone, posle 6. kola, bio je Milan Marčić, pa sada zajedno sa Novim Pazarom drže poslednja dva mesta na tabeli, sa istim brojem bodova - 12.Loš niz i šest kola posta prekinuo je i Rad, trijumfom na Banjici baš protiv Novog Pazara 2:0 golovima Aleksandra Lutovca i Stefana Denića.Spartaku ni igrač više, a Napretku dva, nisu pomogli da slave na svom terenu protiv Bačke, odnosno Mladosti, s tim da Subotičani nisu iskoristili penal, pa su oba meča završena bez golova.Tri boda osvojili su fudbaleri Voždovca na gostovanju u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca 2:0, pogocima Nikole Lukića i Jovana Stojanovića iz penala.Rezultati i strelci: Borac - Radnik 1:0 (Marčić 40) Metalac - Voždovac 0:2 (Lukić 10, Stojanović penal 67) Napredak - Mladost Lučani 0:0 Rad - Novi Pazar 2:0 (Lutovac 34, Denić 41) Spartak - Bačka 0:0 Juče: Javor - Vojvodina 2:1 (Bjedov 34, Milisavljevih 90 - Malbašić 29) Večeras: Crvena zvezda - Radnički Niš (18) Sutra: Čukarički - Partizan (17.30).Tabela: Crvena zvezda 48 bodova, Partizan 42, Vojvodina 42, Napredak 35, Mladost 33, Spartak 30, Radnički Niš 29, Javor 29, Rad 24, Voždovac 24, Metalac 20, Čukarički 20, Radnik 20, Bačka 15, Novi Pazar 12, Borac Čačak 12.

14:24 - Leonardo: Samo sam želeo da pokažem ljubav prema PartizanuFudbaler Partizana Leonardo de Souza rekao je danas da nije verovao da će njegova fotografija na društvenoj mreži Instagram u kojoj iskazuje zahvalnost crno-belima izazvati "toliku buru" u javnosti."Nisam imao predstavu da će moj status zahvalnosti i ljubavi prema Partizanu i navijačima izazvati toliku buru u medijima. Partizan je klub koji me je igrački preporodio, dao blagoslov meni i porodici i zato svu ljubav dugujem njemu, saigračima i navijačima. Okrećemo se kao i uvek igrama uz samo jedno 'Napred Partizan'", rekao je Leonardo.Brazilac je pre dva dana na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz poruku iz koje su pojedini mediji zaključili da će predstojeće zime napustiti crno-bele, ali se to ipak neće dogoditi."Sve moje misli su usmerene na pobede Partizana i na poslednja dva kola u kojima želimo da odnesemo tri boda i nastavimo pobednički niz", rekao je Leonardo.Partizan će sutra na Banovom brdu gostovati Čukaričkom u 20. kolu Super lige Srbije, a potom u četvrtak u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata dočekuje Spartak iz Subotice.

09:41 - Marjanovićev Detroit savladao Bjeličinu MinesotuKošarkaši Detroita, srpskog centra Bobana Marjanovića, savladali su sinoć kao gosti ekipu Minesote 117:90, za koju zbog povrede nije igrao Nemanja Bjelica.Marjanović je igrao samo četiri minuta i za to vreme nije uspeo da ostvari bilo kakav učinak.Pistonse je do 12. trijumfa vodio sjajnj Andre Dramond sa 22 poena i isto toliko skokova, Džon Luer dodao je 17, Tobijas Heris 15, dok je kod Timbervulfsa najbolji bio Endru Vigins sa 16.Sinoćnje veče pamtiće prva zvezda Klivlenda Lebron Džejms jer je sa 27 poena protiv Majamija postao deveti najbolji strelac ikada u NBA ligi.On je postigao 27.315 poen i prestigao Elvina Hejsa.Klivlend je pobedio tim sa Floride 114:84, a istakli su se još Kevin Lav sa 28 košeba i Kajri Irving sa 23.Ostali rezultati: Šrlot - Orlando 109:88, Boston - Toronto 94:101, Milvoki - Atlanta 110:114, Oklahoma - Hjuston 99:102, Dalas - Indijana 111:103, LA Lejkers - Finiks 115:119, Sakramento - Njujork 100:103.

09:00 - Bez pobednika u duelu Malage i GranadeFudbaleri Malage i Granade igrali su večeras nerešeno 1:1 u prvoj utakmici 15. kola španske Primere.Malage je povela golom Ignasija Kamača u 24. minutu na asistenciju Roberta Rosalesa, da bi Granada pogotkom Artema Kraveca u 81. stigla do izjednačanja, a kasnije se ispostavilo i veoam bitnog boda u borbi za opstanak.Malaga posle 15 utakmica zauzima osmo mesto sa 21 bodom, dok je Granada pretposlednja, 19. sa samo devet. ;

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track