LEONARDO: Samo sam želeo da pokažem ljubav prema Partizanu
Foto: Saša Pavlić

Brazilac demantovao odlazak

LEONARDO: Samo sam želeo da pokažem ljubav prema Partizanu

Fudbal -

Fudbaler Partizana Leonardo de Souza rekao je da nije verovao da će njegova fotografija na društvenoj mreži Instagram u kojoj iskazuje zahvalnost crno-belima izazvati "toliku buru" u javnosti.

"Nisam imao predstavu da će moj status zahvalnosti i ljubavi prema Partizanu i navijačima izazvati toliku buru u medijima. Partizan je klub koji me je igrački preporodio, dao blagoslov meni i porodici i zato svu ljubav dugujem njemu, saigračima i navijačima. Okrećemo se kao i uvek igrama uz samo jedno 'Napred Partizan'", rekao je Leonardo.

Brazilac je pre dva dana na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz poruku iz koje su pojedini mediji zaključili da će predstojeće zime napustiti crno-bele, ali se to ipak neće dogoditi.

"Sve moje misli su usmerene na pobede Partizana i na poslednja dva kola u kojima želimo da odnesemo tri boda i nastavimo pobednički niz", rekao je Leonardo.

Partizan će sutra na Banovom brdu gostovati Čukaričkom u 20. kolu Super lige Srbije, a potom u četvrtak u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata dočekuje Spartak iz Subotice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track