TRENER ZVEZDE VOLI STARLETU Božović: Na društvenim mrežama pratim samo Kim Kardašijan
Foto: Dado Đilas

O društvenim mrežama

TRENER ZVEZDE VOLI STARLETU Božović: Na društvenim mrežama pratim samo Kim Kardašijan

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da uvek ima motiv za rad i pobede i da mu se ne dopadaju priče o njegovom odlasku koje su se pojavile uoči utakmice protiv Radnika.

"Svaki trener uvek ima motiv da radi, motiv za pobedama i da stvara nove igrače. Nigde nisam pročitao svoju izjavu da sam rekao da odlazim. Malo je ružno što je sve ovako ispalo pred utakmicu, da se destabilizuju igrači", rekao je Božović novinarima uoči poslednjeg kola Super lige.

Pojedini mediji su u ponedeljak preneli da će susret sa Radnikom biti Božovićev poslednji na klupu Zvezde, a navedeni su i eventualni kandidati za njegovog naslednika.

Božović nije želeo da odgovori na konkretno pitanje da li će biti trener Zvezde na proleće, jer mu je pitanje postavljeno na konferenciji za novinare pred duel sa Radnikom.

"Ako budem hteo da idem, reći ću", naveo je Božović.

Upitan šta misli o tome što mediji već traže naslednika za klupu crveno-belih, on je odgovorio da je Srbija "takva zemlja".

"Svi vole da neko umre, ali nažalost, ja zdrav, imam zdrav imunitet. Takva je zemlja, vidite koliko je došlo ljudi (na konferenciju), možda pet dolazi redovno", kazao je Božović.

On nije želeo da odgovori na pitanje da li će na njegov eventualni odlazak ili ostanak uticati navijači Zvezde.

Takodje, nije želeo da govori o pisanjima na društvenim mrežama. Kako je rekao, "prati samo Kim Kardašijan".

Božović je rekao da se prvi deo sezone "odužio".

"Nama će u Surdulici biti 29 utakmica ove polusezone. Postoji umor, više psihički nego fizički. Pripreme smo počeli 13. juna, a danas je tačno šest meseci od toga", rekao je Božović.

Govoreći o promenama u sastavu u odnosu na prošlu sezonu, Božović je naveo da klub čestim promenama igrača "ne može, ali mora" da se prilagodi.

"Mnogo puta je govoreno da u trenutnoj situaciji Zvezda može da se finansira od prodaje igrača. Ovde se radi o čistom preživljavanju. Dok god bude tako, igrači će se prodavati i sastavi će se menjati", dodao je trener crveno-belih.

Zvezda će u sredu gostovati Radniku u 21. kolu Super lige, poslednjem u jesenjem delu sezone.

"Biće teška utakmica, teren neće biti dobar, najverovatnije će biti zamrznut i teško je pretpostaviti šta može da se desi. Mnogo bi bilo važno da pobedimo i na dobar način se oprostimo od navijača koji su nas bodrili sve vreme", kazao je Božović.

Zvezda neće moći da računa na suspendovane Džona Ruisa, Mičela Donalda, kao i povredjenog Mihaila Ristića. Božović je najavio da će Uroš Račić najverovatnije početi utakmicu i da će ekipa igrati sa jednim napadačem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track