TAJNA ŽURKA S PROSTITUTKAMA: Orgije za gazde Milana i Reala
Foto: Shutterstock

Skandal

TAJNA ŽURKA S PROSTITUTKAMA: Orgije za gazde Milana i Reala

Fudbal -

Fudbal liks otkriva Predsednik Reala iz Madrida i nekadašnji čelnik Milana optuženi da su koristili usluge e iz Majamija

Predsednik Reala iz Madrida Florentino Perez i potpredsednik Milana Adrijano Galijani vole orgije s mladim devojkama, otkriva Fudbal liks.

Malo se zaigrali... Perez i Galijani
Malo se zaigrali... Perez i Galijani

Prvi čovek „kraljevskog kluba“ i čelnik roso-nera dospeli su u središte skandala, pošto je francuski portal Medijapart objavio nove dokumente koji inkriminišu dvojicu visokih fudbalskih funkcionera. Fudbal liks tvrdi da su se Florentino Perez i Adrijano Galijani družili s prostitutkama na jednoj zabavi. Navodno, Perez je tu trebalo da sklopi posao u vezi sa dovođenjem Francuza Žofrija Kondogbije iz Sevilje u Real.Razuzdanu zabavu organizovao je kontroverzni Nelio Lukas, jedan od agenata menadžerske agencije „Dojen sports“, koji je pre tri godine pokušao da nagovori Pereza da dovede Kondogbiju u Real za 20 miliona evra.U dokumentima piše da je Lukas iskoristio prijateljsku utakmicu između Reala i Milana u Majamiju kako bi na zabavu pozvao ne samo Florentina Pereza već i potpredsednika Milana Adrijana Galijanija, kao i još neke čelnike dva kluba.Florentino Perez i Adrijano Galijani demantovali su učešće u orgijama i celu priču okarakterisali kao udar na vlastitu čast i reputaciju.

Bunga-bunga žurkeBERLUSKONI PAO ZBOG RUBIBivši vlasnik Milana i premijer Italije Silvio Berluskoni, blizak prijatelj Adrijana Galijanija, pre nekoliko godina organizovao je tzv. bunga-bunga žurke s mladim eskort-damama. Na njima je sebi i svojim gostima omogućavao „druženje“ s raznim lepoticama, od kojih su pojedine bile maloletne. Ceo skandal izašao je u javnost, a Berluskonija je robije spasla Marokanka Karima el Mahrug, poznatija kao Rubi, kradljivica srca, svojim svedočenjem, za koji mnogi tvrde da je bilo lažno i da je dobila mnogo novca da prikrije skandal.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track