Lovre tri godine u Partizanu

Dogovor postignut

Lovre tri godine u Partizanu

Fudbal -
Partizan i nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije utanačili sve detalje, ostalo da se potpiše ugovor

Povratak još jednog klinca iz Humske!Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Goran Lovre postigao je dogovor o povratku u Partizan! Iako niko u Humskoj ne želi da potvrdi ove navode, dve strane postigle su sporazum i ugovor će biti potpisan na tri godine. Kako funkcioneri srpskog šampiona već duže vreme ne žele da pričaju s predstavnicima medija, mišljenje o izdanku Partizanove škole fudbala dao je trener crno-belih Vladimir Vermezović.

- Lovre je odličan igrač i on bi nam dobro došao da pojača konkurenciju u veznom redu i svojim iskustvom pomogne mladim igračima. On je svima nama dobro poznat, prošao je Partizanovu školu i, ukoliko je zadržao brzu loptu, to je onda dobro. Igrači na poziciji zadnjeg veznog ne moraju nužno da budu brzi, već je potrebno da distribucija lopti bude hitra - kaže Vermezović.Trener Partizana ipak nije želeo da potvrdi kako je dogovor postignut jer, kako kaže, to nije njegov deo posla.

- Razgovara se s mnogo igrača, a dokle se stiglo s tim pričama, morate da vidite s direktorom i generalnim sekretarom. Želimo da stvorimo sistem u kojem će se tačno znati šta je posao trenera, a gde počinje funkcija direktora, tako da ne mogu da pričam na tu temu - kaže Vermezović.

I Bodurov potpisujeSportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković bio je u ponedeljak u Bugarskoj, gde je obavio razgovore o kupovini defanzivca Liteksa Nikolaja Bodurova. Prema informacijama iz Bugarske, realizacija ovog transfera je na vidiku, jer se bugarski klub nalazi u velikim finansijskim problemima, pa su primorani da prodaju fudbalere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track