SINDIKAT FUDBALERA ODGOVORIO NA OPTUŽBE IZ FSS: Tužićemo Gorana Milanovića za klevetu
Foto: Dragan Kadić

Rat se nastavlja

SINDIKAT FUDBALERA ODGOVORIO NA OPTUŽBE IZ FSS: Tužićemo Gorana Milanovića za klevetu

Fudbal -

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" ekspresno je odgovorio na optužbe Fudbalskog saveza Srbije.

FSS je okrivio "Nezavisnost" za netačno informisanje FIFPpro-a, koji je juče uputio apel fudbalerima da ne dolaze u srpske klubove.

Član odbora za hitna pitanja FSS Goran Milanović je direktno optužio predsednika sindikata "Nezavisnost" Mirka Poledicu, tvrdeći da on štiti samo lični interes i da "radi protiv srpskog fudbala".

"Zbog ozbiljnih kleveta na naš račun u kome su iznete ozbiljne kvalifikacije jedino što je sigurno je da ćemo Gorana Milanovića tužiti za klevetu.Takođe, ovom prilikom pozivamo javno sve naše članove a njih je 550 da napišu javno da li im je neko nekada iz sindikata fudbalera tražio ili uzeo jedan dinar za sve ove godine i da li se desilo da nekome nismo pomogli a da je to tražio od nas", stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Nezavisnosti".

"Sadašnje rukovodstvo FSS veoma ružno i ponižavjuće priča o FIFPro i SPFN a pre nešto više od dve godine dok su bili na čelu FS Beograda pomogli smo klubovima kojima je bila potrebna pomoć.Tada smo za današnjeg generalnog seketara FSS, Jovana Šurbatovića bili heroji a danas radimo iz ličnih interesa. Sram ih bilo", dodaje sindikat "Nezavisnost".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track