Mrdaković se vratio u OFK Beograd
Foto: Printskrin

Iskusni centarfor pokušaće da pomogne "romantičarima" da ostanu prvoligaši

Mrdaković se vratio u OFK Beograd

Fudbal -

Iskusni 34-godišnji centarfor Miljan Mrdaković potpisao je ugovor sa OFK Beogradom.

Iskusni golgeter se tako vraća u klub za koji je nastupao na početku svoje karijere, kako bi mu pomogao u najtežim trenucima. Ugovor je potpisan na godinu i po dana, pod uslovom da "romantičari" obezbede opstanak u Prvoj ligi, a potom bi po završetku igračke karijere Mrdaković preuzeo neku od funkcija u klubu.

-Moja je dužnost da pomognem svom klubu kada mu je najteže. Želim da iskustvom utičem da se vrati stari sjaj na Karaburmu. Situacija je izuzetno teška, ali nema odustajanja. Daćemo sve od sebe da u prolećnom delu sačuvamo status prvoligaša - rekao je Mrdaković.

Vrsni strelac je pravi globtroter, pošto je u karijeri nastupao za čak 22 ekipe i to: Radnički iz Niša, Partizan, Anderleht, Alst, OFK Beograd, Gent, Salcburg, Metalist, Makabi Tel Aviv, Gimaraeš, Šandong, Apolon, Etnikos, AEK Larnaku, Đangsu, Paralimni, Veriju, Tampines, Levadijakos, Vojvodinu, Agrotikos i Rad.

U dve sezone 2002/03 i 2004/05, kada je nosio dres OFK Beograda, Mrdaković je odigrao ukupno 42 utakmice i postigao 21 gol.

OFK Beograd je jesenji deo takmičenja u Prvoj ligi završio na poslednjoj poziciji sa samo osam osvojenih bodova iz 15 utakmica.

Prolećni deo takmičenja počinje 5. marta kada je na programu derbi začelja u kome će OFK Beograd gostovati ekipi OFK Odžaci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track