PAPARACO: Boško Janković u noćnom klubu čeka novi klub!
Foto: Damir Dervišagić

Srpski fudbaler se provodi u Beogradu

PAPARACO: Boško Janković u noćnom klubu čeka novi klub!

Fudbal -

Janković već pola godine nema angažman, ali zato se dobro zabavlja po prestoničkim diskotekama

Bivši srpski reprezentativac Boško Janković trenutno nema klub, a dok ne pronađe novi inostrani angažman, iskusni fudbaler se provodi u beogradskim klubovima.

Nema trenera, pa ni potrebe da se krije... Boško Janković
Nema trenera, pa ni potrebe da se krije... Boško Janković

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde prošlog leta je raskinuo ugovor s italijanskom Veronom i od tada je bez kluba, zbog čega se proteklih mesec-dva stalno pominje mogućnost da se vrati među crveno-bele, što je on nekoliko puta demantovao. Prema njegovim rečima, prioritet u ovom trenutku je novi odlazak u inostranstvo, budući da smatra kako sa 32 godine može da napravi još jedan unosan ugovor i onda se potpuno finansijski obezbeđen vrati u klub koji voli.

Pije za medalju... Bole uživa u vinu
Pije za medalju... Bole uživa u vinu

Dok definitivno ne prelomi gde će nastaviti karijeru, Janković se opušta u beogradskim diskotekama, a u sredu uveče je u prestoničkom klubu „Kasina“ prisustvovao koncertu grupe Ministarke. On je uz vino uživao u najvećim hitovima ove grupe, koja se beogradskoj publici predstavila u sjajnom svetlu i napravila odličnu atmosferu.

Prioritet inostranstvoNEĆE JOŠ U ZVEZDUPre mesec dana pominjala se mogućnost povratka Boška Jankovića u Crvenu zvezdu, a on je tada u razgovoru za Kurir rekao da mu je želja da se jednog dana vrati tamo, ali da to ne bude baš sada. Kako je istakao, hoće još negde da igra za novac, a spreman je da kasnije i za džabe nosi crveno-beli dres.

Konstantin Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track