(VIDEO) BEKS JE ĆALE KAO I SVI DRUGI: Evo kako Dejvid Bekam sramoti naslednike!
Foto: AP

Dešava se

(VIDEO) BEKS JE ĆALE KAO I SVI DRUGI: Evo kako Dejvid Bekam sramoti naslednike!

Fudbal -

Slavni engleski fudbaler i humanista Dejvid Bekam privlači pažnju gde god da se pojavi, a sada vam domnosimo i primere u kojima je osramotio naslednike.

Tako se najstariji sin popularnog Beksa požalio da ga je tata obrukao kada se na Instagramu pohvalio da ima milion pratilaca, što za momka poznatih roditelja od 17 godina i nije mnogo.

"Ja imam 52 miliona", odgovorio mu je slavni otac

Sledeća situacija u kojoj kako je sam priznao nije mogao da odoli, a da ne zadirkuje sina je ona u kojoj Bruklin pravi selfi sa hibridom patuljka.

Bruklin takođe smatra da je jedna od gorih stvari, da vam roditelji otkriju ljubavne tajne. To deluje strašno, zar ne? Posebno ako ih kao Dejvid ispričaju gostujući u TV šou.

Poslednja situacija dobro je poznata svima, koji kao Bruklin imaju mlađu braću i tata ih je sve zajedno vozio u školu. Bekam je ispričao da su svi to voleli ali da se jednom desilo da Bruklin nije dozvolio da ga poljubi kao ostalu braću. "Imao je 12 godina. Ljubio sam ih sve, ali kada sam stigao do njega on je okrenuo glavu i jedino sam uspeo da ga zagrlim. Tada mi je rekao da parkiram iza ugla malo dalje od škole, a on će da oded pešice. Stao sam, on je izašao a ja sam samo rekao: "Ćao dečko, volim te". Tako smo radili svaki dan".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track