(VIDEO) LUDNICA U PREMIJER LIGI: Hal nadigrao Liverpul, Lukaku dao 4 gola za Everton, debakl Palasa
Foto: Reuters

Novi kiks Redsa

(VIDEO) LUDNICA U PREMIJER LIGI: Hal nadigrao Liverpul, Lukaku dao 4 gola za Everton, debakl Palasa

Fudbal -

Fudbaleri Hala pobedili su na svom terenu ekipu Liverpula 2:0 u meču 24. kola Premijer lige.

Golove za Hal postigli su Ndiaje u 44. i Niase u 84. minutu. Za Hal nije igrao Lazar Marković, dok zbog povrede u ekipi Liverpula nije bilo Marka Grujića. Liverpul je poslednji put u Premijer ligi pobedio 31. decembra prošle godine.

Everton je na svom terenu pobedio Burnmout 6:3. Lukaku je postigao 4 gola, a u strelce se upisao u 1, 29, 83. i 85. minutu. Po jednom u strelce su se upisali Mekarti u 24. i Barkli u 94. Strelci za goste su bili Ibe u 46. i King u 59. i 70. minutu.

Vest Hem je bio bolji od Sautemptona 3:1. Sautempton je poveo u 12. minutu golom Manola Gabijadinija, a dva minuta kasnije izjednačio je Endi Kerol. Pedro Obijang doneo je vodjstvo londonskom timu u 45. minutu, a konačan rezultat postavio je Mark Nobl u 52. minutu.Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom terenu ekipu Midlsbroa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Kin u 58. minutu sa penala. Totenhem je drugi na tabeli sa 59 bodova, dok je Midslbro 15. sa 21.Sanderlend je u gostima pregazio Kristal Palas 4:0. Votford je pobedio Barnli 2:1, dok je Vest Bromvič nadigrao Stouk 1:0. Čelsi je ranije danas pobedio Arsenal 3:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track