JELENA LANSIRALA MAJICU: Duško snaga Bešiktaša
Foto: Ilustracija, Privatna Arhiva

Turci u transu zbog Srbina

JELENA LANSIRALA MAJICU: Duško snaga Bešiktaša

Fudbal -

U Istanbulu osvanuo modni artikal sa slikom Tošića kako udara Van Persija

Nakon što je za vikend zaradio crveni karton jer nije hteo da ostane dužan bahatom Holanđaninu iz Fenerbahčea Robiju van Persiju, srpski fudbalski internacionalac Duško Tošić i dalje je glavna faca među navijačima Bešiktaša.Iako je Tošić nakon incidenta na utakmici poslao javno izvinjenje svim navijačima Bešiktaša, izgleda da za to nije bilo potrebe.

Naime, detalj u kom Van Persi pada kao pokošen posle kontakta sa Srbinom brzo se našao na majici koja je postala pravi hit među navijačima Bešiktaša. Fotografiju sa ovom hit majicom sa fanovima je podelila Tošićeva supruga, naša pevačica Jelena Karleuša uz komentar: „Snaga Bešiktaša“.

G. F.

VIBER DAN ZALJUBLJENIH: Uradi kviz i saznaj ko je tvoja istinska ljubav: Sport ili žene!

Kompanija Viber povodom dana zaljubljenih lansirala je zabavan i zanimljiv kviz koji će ti "reći" ko je tvoja istinska ljubav, da li više voliš sport ili žene!

Ne samo da ćeš se dobro zabaviti, već ćeš poneti i posebnu titulu nekog Valentina! Kad završiš kviz, pored rezultata Viber će ti dati i preporuku koji javni čet na Viberu najviše odgovara tvom profilu i koji možeš da zapratiš i tako nastaviš svoju zabavu na ovoj platformi.

Evo kako da pokrenete ovu zabavu:

Da bi posto deo ViberSerbia javnog naloga jednostavno klikni na ovaj LINK.

Nakon toga potrebno je da zapratiš ovaj javni nalog, a Viber pametni robot će ti odmah pokrenuti kviz u okviru tvojih viber poruka. I pitanja i odgovori su krajnje zanimljivi, tako da ćeš se silno nasmejati dok budeš rešavao/la ovaj kviz. Nakon što “proćaskaš” sa ovim Ljubavnim botom, dobićeš odgovor koji si tip romantika/ Valentina!

Po završetku kviza, možete se pridružiti i Viber Kurir sport zaljubljenicima!

BONUS VIDEO:

KARLEUŠA BEZ GAĆICA: Jelenin kućni video je RASPAMETIO MUŠKARCE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track