(VIDEO) RUSKI HULIGANI PORUČILI ENGLEZIMA: Čekamo vas na Svetskom prvenstvu 2018.
Foto: Printskrin / You Tube

Haos u najavi

(VIDEO) RUSKI HULIGANI PORUČILI ENGLEZIMA: Čekamo vas na Svetskom prvenstvu 2018.

Fudbal -

Evropsko prvenstvo u Francuskoj prošle godine ostalo je u senci sukoba navijača na ulicama, a isti scenario sprema se i za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Netrepeljivost između ruskih i engleskih navijča ne jenjava, već su se i jedni i drugi bacili na 'pripreme' kako bi u što boljoj 'formi' dočekali Mundijal u Rusiji.

Vođa navijačke grupe 'Gladijatori', poznat pod nadimkom 'Ubica' otkrio je da su neredi u Francuskoj 2016. godine bili naručeni od ruskih vlasti iz Kremlja.

"Bilo je članova specijalnih jedinica među huliganima koje je poslao Vladimir Putin da osvoje Evropu", rekao je 'Ubica'.

Njegov 'kolega' Denis, koji se takođe priprema za haos na Mundijalu bio je daleko pričljiviji.

"Postoje određene taktike ulične borbe koje vežbamo često prilikom tuča u gradovima. Što se tiče SP u Rusiji, engleski navijači mogu da dođu pa da vide šta će biti. Neko će sigurno pokušati da uradi nešto. Bolje je da budu sa decom ili porodicom, jer ako budu u muškom društvu, mogu očekivati da dobiju batine", objasnio je Denis.

Nema sumnje da će za pojedince predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu biti 'praznik sporta', dok će za određenu masu to predstavljati 'festival nasilja'.

"Naši prirodni neprijatelji su Englezi jer su oni osnivači huliganizma i normalno je da ih očekujemo", poručili su ruski huligani.

BONUS VIDEO - Milorad Mažić najbolji srpski sudija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track