STOP ZA BELGIJANCE: Ivanović večeras debituje za Zenit
Foto: TANJUG

SPREMAN ZA ANDERLEHT

STOP ZA BELGIJANCE: Ivanović večeras debituje za Zenit

Fudbal -

Srpski reprezentativac bi trebalo da bude u startnoj postavi ruske ekipe u večerašnjem meču osmine finala Lige Evrope u Briselu

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović večeras (21.05) bi u Briselu trebalo zvanično da otvori novu stranicu svoje karijere. Ukoliko sve bude kako je planirano, iskusni defanzivac bi trebalo da odigra debitantski meč za ruski Zenit u susretu osmine finala Lige Evrope protiv ekipe Anderlehta.

Kao fudbaler Čelsija, Bane je već osvajao ovo takmičenje i to tako što je u finalnom susretu protiv Benfike 2013. godine postigao pobedonosni pogodak, pa navijači ekipe iz Santk Peterburga očekuju i da njihovu ekipu vodi do uspeha.

"Anderleht je odlična ekipa, u šta smo mogli da se uverimo gledajući nekoliko njihovih mečeva. Moramo da budemo maksimalno oprezni i ne dozvolimo im da se razmahnu. Zenit je veliki klub, koji uvek mora da ide na pobedu i nema razloga da ne verujem da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat večeras", rekao je Ivanović, a zatim dodao:

"Osećam se sposobnim i spremnim da igram. Ukolio dobijem priliku verujem da ću je iskoristiti i da ćemo uspeti da zasutavimo odlične igrače belgijske ekipe".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track