LUKIĆ JE MALI PIRLO: Italijani pišu hvalospeve o Srbinu
Foto: Profimedia, Reuters

Vole ga

LUKIĆ JE MALI PIRLO: Italijani pišu hvalospeve o Srbinu

Fudbal -

Dobra investicija List Gazeta svojim naslovom odao veliko priznanje fudbaleru, koji je letos iz Partizana došao u tim Siniše Mihajlovića

Tiražni italijanski sportski dnevnik Gazeta delo sport objavio je tekst o bivšem fudbaleru Partizana Saši Lukiću napisavši u naslovu da je Torinov Srbin zapravo „mali Pirlo“.Hvalospev je zaslužen sjajnim izdanjem u meču protiv Peskare u prošlom kolu pred očima Lukićevog tate Radenka, koji će gledati i danas meč na Olimpiku protiv Rome.- Najmlađi sam u timu, moram još da učim. U klubu su mi rekli da sam ja njihova investicija za budućnost i da moram biti strpljiv. Lepo je što sam sad u timu trenera koga sam kao mali gledao na TV kao igrača. Siniša Mihajlović mi mnogo pomaže. Insistira da što pre naučim italijanski - rekao je „mali Pirlo“ za Gazetu.Lukić je prošlog leta iz Partizana otišao u Torino uz obeštećenje od 1,5 miliona evra i potpis na petogodišnji ugovor.- Partizan će uvek biti moj klub. U njegovom dresu sam osvojio šampionsku titulu, srpski kup i igrao sam pored najveće klupske legende Saše Ilića - nabrojao je Lukić svoja dostignuća sa crno-belima.U novoj sredini Lukić se najlakše privikao na kuhinju, budući da je još iz Srbije došao kao veliki ljubitelj italijanske hrane, posebno paste.

Oduševio Francuze... Vukašin Jovanović
Oduševio Francuze... Vukašin Jovanović

Reč legendeTREZOR: VULE JE ČUDOProslavljeni francuski reprezentativac Marijus Trezor, kapiten generaciji koju je golovima predvodio Mišel Platini, oduševljen je igrama mladog srpskog reprezentativca Vukašina Jovanovića.- Iznenađen sam kako je moglo da se dogodi da ovaj momak ne bude standardan igrač Zenita. Za dva meča koja je odigrao za Bordo ja kažem - kapa dole. Možda su u Bordou stavili opciju otkupa ugovora. Mislim da će ga, ukoliko ovako nastavi da igra, zadržati u klubu - rekao je bivši štoper „galskih petlova“.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track