HIT: Zanzibar celi crveno-beli

Za Zvezdu navijaju i mladi Afrikanci

HIT: Zanzibar celi crveno-beli

Fudbal -

Sreća i radost dečurlije sa ostrva u Indijskom okeanu bila je neopisiva kad su im iz Marketinga FK Crvena zvezda doneli majice i rančeve s klupskim obeležjima

Za Zvezdu se ne navija samo u Srbiji i Evropi već i na - Zanzibaru. A kako drugačije nego ovako opisati fotografije koje nam dolaze sa ostrva u Indijskom okeanu.Ovaj deo Tanzanije lud je za fudbalom iako nikad nisu ostvarili nikakav uspeh u okvirima afričkog, a samim tim ni svetskog fudbala. Ali u rodnom mestu Fredija Merkjurija, legendarnog frontmena grupe Kvin, prate evropsku Ligu šampiona i englesku Premijer ligu, a od prošle nedelje i Crvenu zvezdu.

Zahvaljujući ljudima iz Zvezdinog marketinga, Zanzibar celi sada je crveno-beli. Sreća i radost najmlađih Afrikanaca bila je neopisiva kad su dobili majice, rančeve i još mnoge stvari sa obeležjima Crvene zvezde.

Simpatični mališani čak su i naučili neke Zvezdine pesme, o čemu svedoči video-klip na našem portalu Kurir.rs.

„Zvezda, Zvezda“MANAMI NAJGLASNIJASimpatična devojčica po imenu Manami bila je najglasnija u skandiranju Zvezdinog imena. Svi na plaži su se sa osmehom okretali za njom dok je uzvikivala „Zvezda, Zvezda“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track