Dik Advokat: Idemo dalje

Dik Advokat: Idemo dalje

Fudbal -
Rusi večeras (20.45) u Varšavi protiv domaćina šampionata
Zbornaja kreće na medalju!
Selektora Rusije Dika Advokata ne zanimaju pritisci UEFA zbog divljanja navijača ove reprezentacije, već isključivo način na koji može da osvoji tri boda u duelu s Poljacima i obezbedi plasman u četvrtfinale. Ova dva nacionalna tima sastaju se večeras (20.45) u meču 2. kola grupe A u Varšavi.
- Ne zanimaju me priče van terene i pritisci UEFA na FS Rusije. Moj posao je da nacionalni tim odvedem što dalje i isključivo sam okrenut tome. Imamo još mnogo posla do ostvarenja tog cilja. Poljaci su protiv Grka pokazali da su izuzetno snažni i nećemo se zavaravati time što su nakon vođstva neočekivano stali - rekao je Advokat.
Njegov kolega Žmuda misli da će meč protiv Rusa rešiti u jednom potezu.
- Čekaćemo svoju šansu iz kontranapada i nećemo srljati. Ovo je utakmica u kojoj nećemo imati mnogo prilika i zato se nadam da ćemo iskoristi već prvu - kaže Poljak.
(P. P.)

Rusija – Poljska (20.45h)VARŠAVA. Stadion: Nacionalni. Kapacitet: 58.500. Sudija: Volfgang Štark (Nemačka)Rusija (4-3-3): Malafejev - Anjukov, Ignjaševič, Berezutski, Žirkov - Širokov, Denisov, Zirijanov - Džagoev, Keržakov, Aršavin.Selektor: Dik AdvokatPoljska (4-2-3-1): Titon - Pišček, Vasilevski, Perkis, Beniš - Muravski, Polanski - Blaščikovski, Obranijak, Rijbus - Levandovski.Selektor: František Žmuda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track