MARKO NIKOLIĆ O PREOKRETU ZVEZDE: Grobari, ne nervirajte se zbog stvari na koje ne možemo da utičemo
Foto: Partizan.rs

Poruka navijačima

MARKO NIKOLIĆ O PREOKRETU ZVEZDE: Grobari, ne nervirajte se zbog stvari na koje ne možemo da utičemo

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić uoči gostovanja Mladosti iz Lučana u 26. kolu Superlige rekao je da očekuje težak meč protiv izuzetno motivisanog rivala i pozvao pristalice crno-belih da ne troše energiju na stvari na koje ne mogu da utiču.

"Ulazimo u završnicu ovog osnovnog dela sezone, čeka nas motivisan rival, koji ima kontinuitet i upravljački i stručni, a na nama je da kroz igru, na lošem terenu, koji će veći problem biti nama nego njima, izvučemo maksimum. Recept je u motivaciji kao i protiv Metalca u prethodnom kolu. Iza nas je serija od 21 meča bez poraza i želimo da je nastavimo", rekao je Nikolić.

Nikolić, čija ekipa zaostaje za Zvezdom šest bodova, kaže da nije previse pažljivo pratio preokret komšija u prošlom kolu protiv Vojvodine u Novom Sadu od 0:2 do 3:2.

"Moja poruka igračima je da budemo fokusirani na sebe i čekamo šansu na terenu. Ujedno, to je poruka i navijačima, da ne troše energiju i ne nerviraju se zbog stvari na koje ne možemo da utičemo, nego da prate Partizan", poručio je Nikolić.

Utakmica između Mladosti i Partizana igra se u nedelju od 13 sati u Lučanima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Atmosfera pred meč 25. kola Superlige između Partizana i Metalca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track