Utisci dvojice stručnjaka

(KURIR TV) SRDAČAN POZDRAV DVOJICE TRENERA: Zagrljaj Lalatovića i Božovića posle spektakla na Brdu

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegov tim srećno trijumfovao u sjajnoj utakmici na gostovanju Čukaričkom (4:3) u 27. kolu Superlige Srbije.

"Kao i što smo očekivali utakmica je bila teška. Mislili smo kod 2:0 da smo pobedili, imali još prilika da stavimo tačku a potom smo primili gol na putu ka svlačioni, a potom i iz nje. Ponovo smo poveli, Čukarički je izjednačio, a na kraju smo imali i sreće. Bila je dobra utakmica za gledaoce, a loša za trenere", rekao je Božović posle utakmice.

Prema njegovim rečima, naglasivši da nije fraza, ali rezultat 2:0 je najopasniji.

"U fudbalu nikada ne sme da se pomisli da je gotovo. Nije fraza, 2:0 je najopasniji rezultat jer kada primite gol psihološki momenat je na drugoj strani".

On je poručio da je Džon Ruiz bio van protokola zbog povrede, kao i da se još uvek ne zna koliko tačno će biti odsutan.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović priznao je da je Crvena zvezda zasluženo slavila.

"Ljut sam na igrače kod prvog i trećeg gola, ne može da nam se dešava da protivnički igrač bude u prednosti. Zaslužen trijumf Zvezde, iako smo imali neke odlične momente. MIslio sam da možemo da preokremo rezultat, Zvezda je pala i žao mi je što nismo uspeli. ", rekao je Lalatović.

Mladi stručnjak ocenio je da je Gelor Kanga bio najbolji pojedinac meča.

"Kanga je sjajan igrač, najplaćeniji u celoj ligi i to valjda nešto govori. Pravi dosta problema svim timovima, pa i nama danas", zaključio je Lalatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track