Robi dovodi Nerija Kastilja

Bomba prelaznog roka

Robi dovodi Nerija Kastilja

Fudbal -
Prosinečki: Neri je igrač po meri Crvene zvezde, daću sve od sebe da ga dovedem u Srbiju i privolim ga da potpiše za nas

Pomaže i Perica.Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki potvrdio je za Kurir da želi Nerija Kastilja (28) na Marakani! Odmor u Grčkoj s porodicom mladi trener provodi radno, jer se već nekoliko puta video s bratom meksičkog fudbalera koji je zadužen za transfer. U celom poslu Prosinečki ima pomoć bivšeg igrača crveno-belih Perice Ognjenovića.- Neri Kastiljo je igrač po meri Crvene zvezde! Razgovarao sam s njegovim bratom o dolasku u Beograd, a Perica Ognjenović je tu da pomogne. Mislio sam da sam u tajnoj misiji, ali... Ipak, pitanje je da li ćemo transfer uspeti i da realizujemo, jer je Kastiljo veoma skup igrač - rekao je za Kurir Robert Prosinečki.Trener Crvene zvezde na raspolaganju ima određenu sumu novca koju će iskoristiti za pojačanja ovog leta. Na Marakanu je za 300.000 evra već stigao Eli Babalj.- Babalj je bio moj prvi pik, a Kastiljo je mogućnost koja nam se otvorila za ofanzivnog veznog. Daćemo sve od sebe da je iskoristimo i dovedemo ga u Crvenu zvezdu - poručio je Prosinečki.Neri Kastiljo boravi u Meksiku, a za njega je interes pokazao klub Pačuka. Ipak, njegova želja je da ostane da igra u Evropi.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

Otišao u Šahtjor za 25 miliona evraNeri Kastiljo je 2007. godine iz Olimpijakosa prešao u Šahtjor za neverovatnih 25 miliona evra. Ipak, mnogo vremena proveo je na pozajmicama u Mančester sitiju, Dnjepru, Čikagu i Arisu. Prošlu sezonu proveo je u Solunu, koji je otkupio njegov ugovor od Ukrajinaca, ali i ostao dužan mnogo novca. Rodio se u Meksiku, otac mu je Urugvajac, a majka Italijanka, a odrastao je u Grčkoj. Zanimljivo je da dres Pačuke nosi bivši igrač Crvene zvezde i Nerijev prezimenjak Segundo Kastiljo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track