Srbija sve bliža SP

(KURIR TV) ORLOVI BLISTALI POSLE POBEDE NAD GRUZIJOM Evo šta su rekli fudbaleri srpskim medijima

Fudbal -

Reprezentativci Srbije blistali su posle pobede nad Gruzijom u okviru kvalifikacija za SP 2018. godine u Rusiji, i zaključili da su izborili jako važna tri boda za nastavak takmičenja.

Fudbaleri Srbije rekli su da je njihova ekipa u Gruziji osvojila važna tri boda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018, ali i da reprezentacija mora da ispravi neke stvari u narednim utakmicama.

Antonio Rukavina se složio da je Srbija upisala važnu pobedu u Gruziji.

"Pričali smo i pre utakmice da bi nam evenutualna tri boda otvorila put ka Rusiji i sigurno da nam je jako drago što smo osvojili tri boda na teškom gostovanju. Za sada smo na prvom mestu i čekamo ishod meča izmedju Irske i Velsa. Ali, sve je u našim rukama... Prvi smo na tabeli posle pet utakmica", rekao je Rukavina.

Rukavina je naveo da je njegova ekipa imala i sreće u Tbilisiju i istakao da će morati da ipravi greške u narednim utakmicama.

"Pričali smo pre meča da ne smemo da potcenimo Gruziju, kao i nikoga u ovoj grupi... Isto nam se desilo i protiv Moldavije na početku utakmice. Ne mogu da se setim, ali mislim da još nismo primili gol iz neke izgradjene akcije. Imali smo i sreće, nismo primili gol, da je bilo 2:0 za Gruziju ne znam kako bi se završila utakmica. Moramo da ispravimo greške. Prvo poluvreme moramo da zaboravimo, a drugo je sistem kako treba da igramo", rekao je on.

Jagoš Vuković je naveo da je Srbija u drugom poluvremenu pokazala svoj kvalitet.

"Mislim da bismo trebalo tako da nastavimo. Očekujemo da ovako bude i protiv Velsa... Još smo daleko od Rusije, trebaće još dosta truda, dosta znoja da bismo otišli u Rusiju. Ali, imamo kvalitet i svi verujemo, znamo da je nacija uz nas... Mislim da smo blizu", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track