BLOG UŽIVO, VIDEO: Odbojkaši Novog Pazara poveli protiv Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa
Foto: Facebook/OK Novi Pazar

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Odbojkaši Novog Pazara poveli protiv Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:31 - Teodora Simović i Alija Imamović najbolji na Kruševačkom polumaratonuAtletičarka Novog Pazara Teodora Simović pobedila je danas na drugom Kruševačkom polumaratonu, a rezultatom karijere od jednog časa, 15 minuta, 25 sekundi i 25 stotinki postavila je novi rekord staze.Drugo mesto pripalo je Verici Đorđević iz Smedereva vremenom od jednog sata, 34 minuta, 17 sekundi i 29 stotinki, a treće Nikoleti Popović iz Beograda, koja je stazu od 21 kilometra i 100 metara pretrčala za sat, 35 minuta, 55 sekundi i osam stotinki.U muškoj konkurenciji slavio je Alija Imamović iz Sarajeva posle jednog čaša, 14 minuta, 47 sekundi i 99 stotinki, ispred Kruševljanina Nenada Živkovića sa 1:15,59.25 i trećeplasiranog Ivana Miškeljina iz Beograda sa 1:16,28.50 časova.Kruševački polumaraton okupio je ukupno 368 atletičara i atletičarki.21:32 - Odbojkaši Novog Pazara poveli protiv Crvene zvezde u polufinalu plej-ofaOdbojkaši Novog Pazara pobedili su večeras na svom terenu Crvenu zvezdu sa 3:2 (25:21, 20:25, 24:26, 25:17, 16:14), pa su u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige, koja se igra na tri dobijena meča, poveli sa 1:0.Utakmica u dvorani Pendik, pred oko 1.300 gledalaca, trajala je dva časa i 13 minuta.Domaćina su do trijumfa predvodili Irfan Hamzagić sa 24, Srećko Ristić sa 21 i Marko Radosavljević sa 14 poena, dok su Dušan Lopar i Benjamin Daca dodali po osam poena."Bilo je teško, kako smo i očekivali. Da je pobedila Crevna zvezda, ne bi bilo nezasluženo. Nije bilo lako kod vođstva rivala od 2:1, ali smo još jednom pokazali karakter i treći put uzastopno dobili crveno-bele. Očekujem da će slični biti svi dueli u ovoj seriji. Hvala sjajnoj publici na podršci", rekao je trener Pazaraca Saša Stefanović.Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je Aleksandar Blagojević sa 28 poena, a pratili su ga Nemanja Mašulović sa 12, Milutin Nejić sa 11 i Dušan Stojsavljević sa 10 poena."Teško je govoriti kada izgubite završnicu na ovakav način. Idemo dalje, već za tri dana je novi meč u istoj dvorani. Pokušaćemo da se spremimo što bolje", kazao je trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski.Druga utakmica u Novom Pazaru na programu je u sredu, 29. marta od 18 časova, dok je treći duel zakazan za 1. april u Beogradu. Ako bude potrebe, četvrti i peti susret odigraće se 4. aprila u Beogradu, odnosno 7. aprila u Novom Pazaru.U drugom polufinalu plej-ofa sastaće se Vojvodina i Jedinstvo iz Stare Pazove, a prva utakmica igraće se sutra od 18.30 u Novom Sadu.

20:30 - Vilijams napustio Budućnost iz PodgoriceAmerički košarkaš Markus Vilijams nije više član Budućnosti, otkrio je danas trener Podgoričana Ilijas Zuros. "Markus Vilijams više nije u timu. To je odluka koju smo doneli zajedno, celi tim. Svojim ponašanjem na terenu, lošem odnosu na treningu, Markus nije pokazao dovoljno respekta prema klubu, dresu, saigračima, treneru... svima", kazao je Zuros uoči druge utakmice polufinala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde. Vilijams je ove sezone u ABA ligi odigrao 27 utakmica sa prosekom od 10,3 poena, 6,1 asistenciju i 2,5 skoka.20:00 - Nemačka sigurna, ali primila prvi gol u kvalifikacijama za SPFudbalska reprezentacija Nemačke nastavila je da niže pobede u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pošto je danas savladala Azerbejdžan kao gost sa 4:1. Dva gola za Nemačku dao je Andre Širle, u 19. i 81. minutu, a po jedan Tomas Miler u 36. i Mario Gomes u 45. Strelac za Azerbejdžan bio je Dimitrij Nazarov u 31. minutu i to je bio prvi gol koji je Nemačka primila u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. Nemačka je ubedljvo prva na tabeli Grupe C posle pet kola sa 15 bodova, sedam više od drugoplasirane Češke, koja je očekivano ubedljivo, sa 6:0 kao gost pobedila San Marino. Češka je izbila na drugo mesto sa osam bodova, jednim više od Azerbejdžana i Severne Irske, koja će se večeras sastati sa Norveškom. Engleska je nastavila sa dobrim rezultatima u Grupi F, pošto je kao domaćin sa 2:0 pobedila Litvaniju. Strelci za Englesku bili su Džermejn Defo, koji se vratio u nacioalni tim, u 22. i Džejmi Vardi u 66. minutu. Engleska je prva na tabeli sa 13 bodova, dok je Litvanija četvrta sa pet. Reprezentacija Jermenije je u derbiju začelja na svom stadionu pobedila Kazahstan sa 2:0. Jermenija je osvojila šesti bod i tako prestigla Rumuniju na tabeli Grupe E. Kazahstan je poslednji sa dva.18:50 - Kostakurta: Nejmar je bolji od Ronalda i Mesija

18:20 - Kipranin ulazi u Ginisovu knjigu rekorda zbog PlatinijaJedan kiparski ljubitelj fudbala pokušaće ponovo da udje u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najvećom kolekcijom predmeta koji imaju veze sa francuskim fudbalskim velikanom Mišelom Platinijem. Filipos Stavru Platini, koji je legalno promenio prezime, rekao je da je skoro udvostručio svoju kolekciju, koja sada broji 41.630 predmeta vezanih za vreme dok je Francuz bio igrač, ali i predsednik Evropske fudbalske unija (UEFA). Stavru Platini rekao je da je postao odlučan da bude novi rekorder kada je pre četiri godine izgubio trku sa jednim Brazilcem. Glavni predmet njegove kolekcije je odelo koje je Platini godinama nosio na zvaničnim dogadjajima i koje mu je poklonio 2010. godine.

17:45 - Mitrović: Spremni smo za meč u PodgoriciKapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je njegov tim spreman za drugi meč polufinala plej-ofa Jadranske lige protiv Budućnosti, kao i da ekipa želi da što pre završi seriju. Zvezda je u prvom meču sigurno pobedila i ako bude slavila u Podgorici, obezbediće plasman u finale takmičenja. Crveno-beli su u pauzi između dva duela odigrali dve evroligaške utakmice: kod kuće su posle produžetka poraženi od Olimpijakosa, a onda i od Barselone u gostima. "Ispunili smo prvi cilj i pobedili smo u prvom meču, što nam je bilo izuzetno važno za početak plej-ofa. Mi smo od tog prošlog susreta odigrali dva evroligaška meča, dok su oni imali više od sedam dana da se spreme za narednu utakmicu. Sigurno će je dočekati spremni i motivisani da vrate seriju u Beograd. Naš cilj je jasan - želimo da odigramo dobar meč, zabeležimo pobedu i sebi bar malo olakšamo raspored", rekao je Mitrović. Zvezda je ligaški deo takmičenja završila utakmicom protiv Budućnosti, a onda je posle nje igrala i u plej-ofu. Ovo će crveno-belima biti četvrti meč u devet dana. "Imamo izuzetno neobičan raspored, nešto sa čime nismo imali prilike da se susrećemo prethodnih godina. Nažalost, ta nedelja sa dve evroligaške utakmice nam je zapala baš u ovom trenutku, ali već smo bili u sličnim situacijama u ovoj sezoni. U tom smo ritmu od početka, navikli smo i na manjak treninga i da se svaka utakmica sprema u ubrzanom ritmu", rekao je Mitrović. "Evo sada imamo par dana da se spremimo za utakmicu. Siguran sam da ćemo u dobrom stanju da dočekamo meč i verujem da ćemo da se vratimo na pobednički kolosek nakon dva poraza u Evroligi", dodao je Zvezdin kapiten.Zvezda je ove sezone oba puta pobedila Budućnost, a u Podgorici je bilo još ubedljivije nego u Beogradu.17:13 - Murinjo dovodi Rodrigesa na Old Traford?Plejmejker Real Madrida Hames Rodriges mogao bi da nastavi karijeru u Mančester junajtedu. Španski mediji već mesecima prenose da bi Kolumbijac na kraju sezone mogao da napusti Real, jer je nezadovoljan statusom kod trenera Zinedina Zidana. Rodriges je u međuvremenu ponavljao da je srećan u Realu za koji je navijao i kao dečak, ali španski mediji i dalje najavljuju njegov odlazak. Menadžer "crvenih đavola" Žoze Murinjo je navodno spreman da izdvoji 60 miliona funti za njegov transfer.

16:45 - Kutinjo: Ispred Evertona smo na tabeli, to je realnostFudbaler Liverpula Filip Kutinjo već razmišlja o sledećoj utakmici svog tima u Premijer ligi, odnosno velikom derbiju reke Mersi, rekavši da njegovi saigrači treba sve vreme da znaju samo da su ispred Evertona na tabeli. Liverpul će 1. aprila biti domaćin ove utakmice. Everton nije pobedio Liverpul još od 2010. godine, a nije slavio u gostima još od 1999. U ovaj meč, međutim, ulazi u dobroj formi, pošto je u 2017. izgubio samo jednom. "Karamele" sada zaostaju šest bodova za četvrtoplasiranim Liverpulom. "Ne brinu me uopšte serije i tradicija. Trenutno smo ispred njih na tabeli. To je realnost i to je sve o čemu treba da razmišljamo. Bićemo spremni. Derbi je vrlo posebna utakmica za sve, kako za navijače, tako i za igrače. Znamo šta on znači. Ljudi iz Liverpula žive za ovu utakmicu i imaju mnogo emocija, a sada još više, jer se Everton mnogo popravio u poslednje vreme", rekao je Kutinjo.

16:00 - Danilovićevoj titula u Antaliji, sledi veliki skok na WTA listiMlada srpska teniserka Olga Danilović osvojila je drugu titu u seniorskoj konkurenciji, pošto je u finalu ITF turnira u Antaliji savladala Juliju Graber iz Austrije 6:3, 6:2.Sa novih 12 bodova mladu Srpkinju, trenutno 901. teniserku sveta, očekuje skok na WTA listi od skoro 170 mesta.Turnir u Antaliji, gde je prošlog novembra Danilovićeva osvojila prvi trofej, igrao se za nagradni fond od 15.000 dolara.

15:28 - Alonso: Bili smo najgoriVozač Meklarena Fernando Alonso rekao je da su performanse bolida njegovog tima najgore u Formuli jedan, kao i da bi "u normalnim uslovima" oni bili poslednji na početku trke. Alonso je danas u Melburnu nadmašio očekivanja tako što je bio 13. na početku trke, a tokom većeg dela je bio u borbi za bodove, samo da bi pred kraj morao da odustane zbog problema sa vešanjem. Njegov timski kolega Stofel Vandorn bio je poslednji od svih vozača, odnosno 13. "Vozio sam jednu od svojih najboljih trka do sada i neočekivano smo bili u trci za bodovima sve vreme. Bilo smo najgori po performansama. Bili smo 10. jer je kvalifikacioni krug u subotu bio izuzetno dobar. Na početku sam osvojio jednu poziciju, a onda nam je povlačenje (Romena) Grožana dalo još jednu. U normalnim uslovima na normalnoj stazi, bili bismo poslednji i pretposlednji", rekao je Alonso. Meklaren je u trci uspeo da izbegne velike probleme koji su ga mučili tokom predsezonskog testiranja, ali su automobili bili spori. Vandorn je tokom kvalifikacija bio najsporiji na najbržem delu staze, dok je Alfonso bio treći od pozadi. Meklaren se 2015. godine ponovo ujedinio sa Hondom, ali nije uspeo da se vrati u prve redove, dok je njen motor imao problema sa vibracijama koje su dovodile do kvarova. Šef Hondinog odeljenja za F1 Jusuke Hasegava rekao je da će tim imati novi motor za dva meseca.

14:50 - Real prihvatio ponudu Čelsija za MoratuČelnici Reala će prihvatiti ponudu Čelsija da se Alvaro Morata na kraju sezone preseli na Ostrvo. Čelnici Reala su zadovoljni sa ponuđenih 65 miliona evra obeštećenja za napadača koji dobija jako malo prostora u napadu "kraljevskog kluba". Trener Čelsija Antonio Konte izuzetno ceni Moratu sa kojim je kratko sarađivao u Juventusu, za koji je 24-godišnji španski napadač igrao kao pozajmljen igrač Reala. Morata je ove sezone 19 puta nastupio za Real, a postigao je osam golova.

13:30 - Biljana Stanković se penzionisalaSlavna srpska košarkašica Biljana Stanković oprostila se od aktivnog igranja. Stanković se oprostila u subotu na utakmici protiv Radivoja Koraća u kojoj je postigla poslednje poene u karijeri. Igračku karijeru je počela 1990. godine u vršačkom Hemofarmu gde je provela i najveći deo karijere. Za 22 godine u Vršcu, do 2012. godine, je osvojila 20 trofeja. Devet puta je bila šampion države (1998, 1999, 2000, 2001, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009), a u 11 navrata osvojila nacionalni kup (1996, 1998, 1999, 2002, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012). U sezoni 2012-2013 nastupala je za Partizan sa kojim je osvojila triplu krunu – prvenstvo Srbije, kup Srbije i regionalnu ligu. U karijeri je ukupno osvojila ukupno 24 trofeja. Dobitnica je brojnih pojedinačnih priznanja i nagrada. Upisala je više od 100 nastupa za reprezentaciju, nastupala je na tri šampionata Evrope i jednom prvenstvu sveta.

12:47 - Kraft osvojio Svetski kupAustrijski ski skakač Stefan Kraft osvojio je Svetski kup, pošto je danas pobedio na poslednjem takmičenju u sezoni na Planici.Austrijanc je uoči današnjeg takmičenja imao 86 poen više od drugoplasiranog Kamila Stoha i bilo mu je potrebno da samo sačuva tu prednost kako bi završio ispred Poljaka i osvojio svoj provi trofej u Svetskom kupu.Današnje takmičenja na Planici imalo je samo jednu seriju letova, pošto je druga otkazana zbog jakog vetra. Kraft je trijumfovao letom od 250 metara i osvojio 244,3 i tako upisao osmu pobedu u sezoni.Drugo mesto zauzeo je Nemac Andres Velinger sa 236,2 boda, dok je Japanac Norijaki Kasaji zauzeo treće mesto sa 223,9 bodova.Kraft je takmičenje u Svetskom kupu završio sa 1.665 poena, dok Stoh, koji je danas bio peti, ima 1.524, a Norvežanin Danijel Andre Tande je treći sa 1.201.

12:20 - O'Nil: Kolman uspešno operisanSelektor fudbalske reprezentacije Irske Martin O'Nil potvrdio je danas da je operacija Šejmusa Kolmana protekla uspešno."Juče je imao operaciju i bila je uspešna. Shvatio je sve što se desilo i veoma je razočaran. Biće potrebno vreme da se se u potpunosti oporavi. Doktori su veoma, veoma zadovoljni kako je operacija dvostrukog preloma noge prošla", rekao je O'Nil.Na utakmici Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Petak izmedju Irske i Velska, levi bek Velsa Nil Tejlor oštro je startovao nad Kolmanom i tom prilikom mu na dva mesta polomio desnu nogu."Poslednji put sam ga video na posle utakmice, dan uoči operacije i tada je bio prilično ošamućen i uzrujan. Sada je vreme za oporavak. Ovo je težak udarac za njega, imao je fenomenalnu sezonu u klubu, ali i u reprezentaciji kao naš kapiten", rekao je selektor Irske.Start je bio toliko ozbiljan, da režiser prenosanije pustio usporeni snimak.O'Nil je rekao da ne zna koliko će Kolmanu biti potrebno da se u potpunosti oporavi."Ne znam koliko će se dugo oporavljati, mogu samo da nagadja. Čak ni doktori ne mogu da procene. Nekada se povreda zakomplikuje i oporavak može da potraje. Silno je motivisan i odlučan u želji da se se što pre oporavi i to ponekada pomogne u takvim situacijama", rekao je O'Nil.

11:44 - Nedović povređen, neizvestan za finale EvrokupaSrpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović povredio je skočni zglob leve nog i neizvesno je da li će biti spreman za prvi meč finala Evrokupa protiv Valensije, saopštio je njegov klub Unikaha iz Malage.Kako se navodi, upravo iz tog razloga Nedović nije igrao u finišu jučerašnjeg meča u prvenstvu, takođe protiv Valensije, koji je Unikaha u neizvesnoj završnici izgubila 81:77.Srpski as je na terenu proveo 18 minuta, postigao 18 poena, ali u finišu zbog bolova nije igrao.Nedović je ove sezone već pauzirao skoro dva meseca zbog problema sa nervima u desnom stopalu kad se čak spominjala i mogućnost završetka karijere.

10:58 - Fetel: Imao sam srećeVozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je posle današnje pobede na trci za Veliku nagradu Australije da je imao sreće što je Luis Hamilton po povratku na stazu iz boksa ušao u gužvu, kao i da ove sezone u šampionatu Formule jedan ima nameru da se bori za titulu."Ima mnogo do kraja, ali u ovom trenutku posle pobede, ceo tim je izuzetno zadovoljan i srećan. Nisam bio u potpunsoti zadovoljan startom, bilo je proklizavanja, ali sam pokušao da zadržim pritisak na Luisu i da nagovestim da sam tu i da ću se boriti, kao što ću se boriti do kraja šampionata. Delimično sam imao i sreću što je Luis po povratku na stazu upao u gužvu", rekao je Fetel.Četvorostruki svetski šampion je na stazi u Albert parku došao do prve pobede još od Velike nagrade Singapura 2015. godine i 43. pobede u karijeri. On je trku završio za sat, 24 minuta i 11,670 sekundi."Dobar bolid je napravljen, svaka čast konstruktorima. Može da se pritiska do kraja, iako su pneumatici mali problem, ali može da se napada", rekao je Fetel.Fetel je tako doneo svom timu prvi trijumf na otvaranju sezone posle šest godina - kada je Fernando Alonso bio najbolji u Melburnu."Neverovatno. Ovo je bio odlična trka. Bila je delimično luda, ali u pozitivnom smislu naravno. Zaista sam srećan što sam video navijače po stazi sa zastavama Ferarija", rekao je Fetel.Drugoplasirani Hamilton rekao je da je na početku trke imao problem s prijanjanjem bolida."Čestitam Ferarija i Fetelu na pobedi. Imao sam dosta problema s prijanjanjem bolida na početku i zato sam morao u boks ranije. On je to iskoristio i još jednom mu čestitam. Lepo je videti vas sve ponovo, drago mi je što je sezona počela", rekao je Hamilton.Njegov timski kolega Valteri Botas, koji je zauzeo treće mesto, srećan je zbog debija u Mercedesu."Sve je bilo dobro, bolid je bio odličan i zaista sam srećan zbog prvog nastupa u Mercedesu. Crveni bolid (Ferari) je danas bio prebrz za nas", rekao je Botas.

09:41 - Poredak vozača i konstruktora u šampionatu Formule 1Poredak vozača i konstruktora u šampionatu Formule 1 posle današnje trke za Veliku nagradu Australije: Vozači: 1. Sebastijan Fetel (Ferari) 25 2. Luis Hamilton (Mercedes) 18 3. Valteri Botas (Mercedes) 15 4. Kimi Raikonen (Ferari) 12 5. Maks Ferštapen (Red Bul) 10 6. Felipa Masa (Vilijams) 8 7. Serhio Peres (Fors Indija) 6 8. Karlos Sain mladji (Toro Roso) 4 9. Danil Kvjat (Toro Roso) 2 10. Esteban Okon (Fors Indija) 1 Konstruktori: 1. Ferari 37 2. Mercedes 33 3. Red Bul 10 4. Vilijams 8 5. Fors Indija 7 6. Toro Roso 6 7. Reno 0 8. Meklaren 0 9. Has 0 10 Zauber 0

09:17 - Poredak vozača u trci za Veliku nagradu AustralijePoredak vozača u današnjoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Australije: 1. Sebastijan Fetel (Ferari) sat, 24 minuta, 11,670 sekundi 2. Luis Hamilton (Mercedes) +9,975 skeundi 3. Valteri Botas (Mercedes) + 11,250 4. Kimi Raikonen (Ferari) + 22,393 5. Maks Ferštapen (Red Bul) +28,827 6. Felipe Masa (Vilijams) + 83,386 7. Serhio Peres (Fors Indija) jedan krug 8. Karlos Sainc mladji (Toro Roso) jedan krug 9. Danil Kvjat (Toro Roso) jedan krug 10. Esteban Okon (Fors Indija) jedan krug 11. Niko Hulkenberg (Reno) jedan krug 12. Antonio Djovinaci (Zauber) dva kruga 13. Stofel Vandorn (Meklaren) dva kruga Trku nisu završili: Roman Grožan (Has) Džolion Palmer (Reno) Markus Erikson (Zauber) Danijel Rikardo (Red Bul) Lens Strol (Vilijams) Kevin Magnusen (Has) Fernando Alonso (Meklaren)

08:51 - Fetel pobedio na trci za Veliku nagradu AustralijeVozač Ferarija Sebastijan Fetel pobedio je današnjoj trci za Veliku nagradu Australije, kojom je počeo ovogodišnji šampionat Formule jedan.Četvorostruki svetski šampion je na stazi u Albert parku došao do prve pobede još od Velike nagrade Singapura 2015. godine i 43. pobede u karijeri.Fetel je tako doneo svom timu prvi trijumf na otvaranju sezone posle šest godina - kada je Fernando Alonso bio najbolji u Melburnu.Drugo mesto zauzeo je Britanac Luis Hamilton u mercedesu, sa 10 sekundi zaostatka iza Fetela, dok je treći bio njegov timski kolega Finac Valteri Botas koji je bio sekund i po iza drugoplasiranog Četvrto mesto zauzeo je Finac Kimi Raikonen iz Ferarija, a peti je bio Maks Ferštapen iz Red Bula.

08:00 - Džikić: Najvažnije je da smo pobediliTrener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je posle utakmice da je najvažnije da je tim pobedio Cedevitu i da će se igrati "majstorica" u polufinalu plej-ofa Jadranske lige."Čestitam pre svega Cedeviti na vrlo dobroj utakmici i mojim igračima na pobedi. Atmosfera je bila takva kakva jeste. Cedevita je vrlo iskusna i kvalitetna. Oni su u ovakvoj atmosferi uspeli da odigraju prilično precizno šuterski. Šutirali su preko 50 odsto celu utakmici. Možda smo mogli da odigramo bolje završnicu, ali generalno pobedili smo i to je najvažnije", rekao je Džikić novinarima posle meča.Partizan je pobedio 74:73 košem Vilijema Hečera dve sekunde pre kraja. Džikić je kazao da ne zna kako će psihološki ova utakmica uticati na njegove i protivničke igrače."Odluka lige je da se polufinale igra na sedam dana. Tako da ima vremena da se svi krajem marta odmorimo i da se psihički čovek vrati u normalnu, a da li će imati poseban efekat, zaista ne znam. Pravo da vam kažem, pojma nemam", rekao je Džikić.Trener je rekao da njegovom timu u ovom trenutku prija da se igra na mesec dana, zbog fizičkog zdravlja njegovog tima."Naša sezona se deli na pre i posle Niša (finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, kada je deo tima imao trovanje hranom). Ja nisam zadovoljan kako i koliko treniramo, ali prinudjeni smo na neke stvari i tu nema kompromisa. Sad konkretno nam odgovara zbog tako nekog stanja. Tako da to je to", rekao je trener Partizana.Bek crno-belih Vanja Marinković ocenio je da je završnica mogla da bude mirnija, ali da je tim dobro igrao."Jako bitna pobeda za nas, pogotovo zbog poraza u Zagrebu i lošeg prvog poluvremena. Mislim da smo odigrali dobro i da je završnica mogla da bude mirnija. Bitno je da vraćamo seriju u Zagreb. Hvala punoj hali, bili su nam i šesti i sedmi igrač", rekao je Marinković.Trener Cedevite Veljko Mršić ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio, ali i da je njegov tim imao šansu."Čestitam Partizanu na pobedi. Odigrali su čvrstu i agresivnu utakmicu, na ivici faula. Nismo se adaptirali tokom većeg dela utakmice. Branili smo se i u odbranii u napadu od agresivnog Partizana i na kraju smo došli u priliku da pobedimo. To samo košarka može da priredi. Videli smo izuzetne koševe sa obe strane i na kraju je Hečer pogodio. Zaslužena pobeda Partizana", rekao je Mršić.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track