FUDBALERI SE ČESTO BAŠ ZANESU: Krljanje u usta!

Pazi, snima se

FUDBALERI SE ČESTO BAŠ ZANESU: Krljanje u usta!

Fudbal -

Mnogi sportisti nisu ni svesni na koji način su proslavili gol ili pobedu, sve dok ne ugledaju sebe na fotografiji ili u video-snimku posle utakmice

Na grljenje fudbalera prilikom proslave gola i osvajanja velikih trofeja odavno smo navikli, ali kad se ovaj vid proslave pretvori u poljupce, zapitamo se šta smo to zapravo videli.A nije se jednom dogodilo da se igrači, pa i funkcioneri, zanesu u slavlju ili u besu.Donosimo vam deset najneobičnijih poljubaca u svetu fudbala, a dva mesta za sebe je rezervisao po mnogima najbolji fudbaler svih vremena - Maradona.Karlo Anćeloti i Antonio KonteBliski susret dvojice stručnjaka dogodio se 5. novembra 2013, nakon utakmice Lige šampiona između Reala i Juventusa, koja je završena rezultatom 2:2.

Dijego Maradona i Karlos Tevez

Kontroverzni Dijego Maradona, po mnogima najbolji fudbaler sveta svih vremena, poljubio je zemljaka Karlosa Teveza, koji je u to vreme igrao za Juventus.

Gari Nevil i Pol Skols

Poznato je da je Gari Nevil vrlo emotivno doživljavao dešavanja na terenu, a pobedu nad Mančester sitijem koja je Junajted ostavila u trci za titulu dobro je zapamtio i Skols.

Đerar Pike i Zlatan Ibrahimović

Španski reprezentativac Đerar Pike demantovao je da je došlo do famoznog poljupca sa Šveđaninom, iako je ceo svet pisao o tome. Po Pikeu je cela priča napumpana, a Zlatan Ibrahimović mu je samo čestitao objavljivanje knjige.

Maurisio Molina I Marijano Tripodi

Kolumbijac i Argentinac su na svoj način proslavili pogodak u sezoni 2008/09, kad su zajedno igrali za Santos. Zanimljivo je da je Molina postigao dva gola za Crvenu zvezdu, ali nije ih proslavio na ovaj način.

Vejn Runi i Tomaš Rađinski

Na početku svoje velike karijere, dok je još igrao za Everton, Vejn Runi je 2002. godine sočno proslavio pogodak „karamela“ na Gudison parku sa saigračem iz Poljske.

Hristo Stoičkov i Ronald Kuman

Bugarski i holandski internacionalac bili su deo tima snova Barselone koji je 1992. godine postao prvak Evrope. Ostvarenje snova proslavili su razmenjivanjem nežnosti na terenu.

Danijel Kariko i Ivan Rakitić

Osvajanje trofeja u Ligi Evrope 2014. godine sočnim poljupcem su proslavili Portugalac Danijel Kario i Hrvat Ivan Rakitić, tada članovi Sevilje, koja je savladala Benfiku sa 4:2 boljim izvođenjem penala.

Kevin Nolan i Endi Kerol

Prvotimci Njukasla proslavili su pobedu nad Donkasterom 2010. na veoma neobičan način.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

10 najčudnijih rituala svetskih sportista, među njima je čak troje Srba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track