(VIDEO) KONTROVERZE NA MEČU PARTIZAN - RADNIK: Evo šta su treneri rekli o sumnjivim situacijama
Foto: Partizan.rs

Sudija Obradović u centru pažnje

(VIDEO) KONTROVERZE NA MEČU PARTIZAN - RADNIK: Evo šta su treneri rekli o sumnjivim situacijama

Fudbal -

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi fudbaleri bili previše nervozni u prvom poluvremenu, ali da su potom zasluženo došli do pobede, iz penala koji je "čist kao suza".

"Imali smo mnogo problema u prvom delu, u kom smo bili previše nervozni. U drugom je sve bilo drugačije, dali smo gol na vreme, posle toga smo napadali sa svih strana i mislim da smo došli do pobede iz penala čistog kao suza. Bilo je mnogo neozbiljnosti u završnici, kad smo mogli da damo još neki gol", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom stadionu posle preokreta pobedio Radnik sa 2:1, u prvoj utakmici 29. kola Super lige Srbije. Radnik je vodio na poluvremenu, a crno-beli su prokrenuli. Pobednički pogodak postigao je Uroš Đurđević iz penala, pre i posle koga su isključeni igrači Radnika Frensis Kjeremeh i Aleksandar Gojković.

Nikolić je rekao da je bilo mnogo teško, a da je utakmica počela neplanirano, protiv "veoma dobro organizovane i borbene" ekipe. On je čestitao svojim fudbalerima na pobedi i nastavku niza od 26 utakmica bez poraza.Trener Partizana je čestitao i protivniku.

"Protivnik je bio veoma borben, u svaki start i duel je išao maksimalno, na granici kartona, što je potpuno legitimno, a mi na to nismo odgovorili kako treba u prvom poluvremenu", kazao je Nikolić.

Partizan će u sledećoj utakmici gostovati Novom Pazaru, u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva.

"Imamo nešto više vremena da se spremimo za utakmicu u Pazaru, gde Partizan još nije pobedio u prvenstvu od kad se Pazar vratio u ligu. Čeka nas još jedno teško iskušenje u tom poslednjem kolu pred plej-of", rekao je Nikolić.

Trener Radnika Simo Krunić nije želeo da govori o suđenju.

"Neću da pričam o sudjenju, nije dozvoljeno. Videli ste šta je bilo. Isključenja su nas poremetila. Pokušali smo da pariramo sa devet igrača, da se borimo, odradimo muški. Nemam šta da zamerim svojim igračima, igrali su fenomenalno protiv Partizana", rekao je Krunić.

Krunić je naveo da mu je žao zbog mnogo dobijenih kartona. On je rekao da su njegovi igrači dali sve od sebe i "ginuli" za svaku loptu.

"Čestitam im, tako se bori za ekipu, bez obzira na to ko je protivnik", rekao je trener Radnika.

Po njegovim rečima, ekipu Radnika su poremetile povrede i prinudne izmene.

"Dobro smo parirali Partizanu, odgovorili na njihovu igru. Dominirali smo, po meni, u prvom poluvremenu. U drugom smo imali prinudne izmene, a nemamo toliko kvalitetnih igrača kao Partizan, što nas je poremetilo. Igrači koji su ušli su dali sve od sebe, ali se poremetila igra, ne zbog Partizana već zbog nas samih", kazao je Krunić.

Radnik posle 29 kola zauzima 13. mesto na tabeli Super lige sa 24 boda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track