(VIDEO) A MI MISLIMO DA SU NAŠI NAJGORI: Pogledajte tri velike greške sudija u Ligi šampiona
Foto: Twitter

Propusti u Ligi šampiona

(VIDEO) A MI MISLIMO DA SU NAŠI NAJGORI: Pogledajte tri velike greške sudija u Ligi šampiona

Fudbal -

Sudije koje su arbitrirale u tri meča četvrtfinala fudbalske Lige šampiona koja su igrana u sredu, nisu imale dan ili bolje reći koncentraciju, o čemu svedoče greške koje su pravile.

Prva je bila na utakmici Borusije i Monaka. Neverovatno je da pomoćni sudija nije video ofsajd M'bapea, koji je bio skoro metar u iza odbrane. Glavni sudija Danijele Orsato tu nije kriv, ali Masimilijano Irati morao je bolje da reaguje i sugeriše Orsatu da se radi o nedozvoljenoj poziciji.

Kylian Mbappé Goal HD - Borussia Dortmund 0-1... by euro-goal-tv

Ono što je Jonas Eriksson dosudio na utakmici Atletiko Madrid - Lester ne bi dosudili mnogo slabije rangirani "delioci pravde". Očigledno je da je kontakt postojao i da je faul čist. Stvar je u tome da je kontakt bio van kaznenog prostora. Dakle, nema govora o penalu. Nesreća po Lester je što je izgubio upravo tim golom iz penala.

All Goals & highlights HD - Atletico Madrid 1-0... by footballtvvideos

I na trećoj utakmici bilo je diskutabilnih situacija. Lopta je naizgled pogodila Karvahala u ruku i arbitar Nikola Ricoli je dosudio penal. Snimak je pokazo da nema govora o penalu. Sreća po Real pa je Vidal promašio.

Arturo Vidal Missed Penalty | Bayern Munich 1-0... by footballTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track