Najnovije vesti

LEGENDA ČELSIJA ODLAZI POSLE 22 GODINE Džon Teri: Sada je pravi trenutak da odem
Foto: Reuters

Igra do kraja sezone

LEGENDA ČELSIJA ODLAZI POSLE 22 GODINE Džon Teri: Sada je pravi trenutak da odem

Fudbal

Kapiten fudbalskog kluba Čelsi Džon Teri napustiće taj klub na kraju sezone.

"Posle 22 godine provedene u klubu, ima toliko ljudi kojima bi trebalo da se zahvalim u ovom fantastičnom klubu. Trenerima, saigračima, osoblju i navijačima, koji su me podržavali sve ove godine. Ne mogu dovoljno da vam se zahvalim", naveo je Teri.

 

Teri je za Čelsi debitovao 1998. godine i do sada je odigrao 713 utakmica i postigao 66 golova. Kapitensku traku nosio je rekordnih 578 puta.

 

On je istakao da će 'biti prilike' da govori o tome šta će raditi u budućnosti.

 

"Odluku o svojoj budućnosti ću doneti u dogledno vreme. Sada sam posvećen samo tome da pomognem timu da postigne uspeh ove sezone", rekao je Teri.

 

"Klub i ja smo oduvek imali fantastičan odnos, koji će se nastaviti i nakon mojih igračkih dana. Imali smo nekoliko zaista pozitivnih razgovora, ali odlučio sam da je sada pravi trenutak da odem. Uvek sam želeo da odem u pravo vreme i osećam da je kraj ove sezone pravi trenutak i za klub i za mene", dodao je Teri.

 

On je naveo da oseća da može još mnogo toga da ponudi na terenu, ali i da shvata da će Čelsi biti 'ograničen' zbog njega.

 

"Željan sam da nastavim da igram, tako da ću se truditi da započnem novi izazov", rekao je Teri.

 

Teri je sa Čelsijem osvojio četiri titule u Premijer ligi, Ligu šampiona 2012. i Ligu Evropa 2013. godine, pet trofeja u FA kupu, tri Liga kupa.

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...