Vermezović uveo pravila ponašanja

Video od Mihajlovića

Vermezović uveo pravila ponašanja

Fudbal -
Igračima neće biti dozvoljeno da u SC Teleoptik piju, puše, sastavljaju kladioničarske tikete ili kasne na obroke.

Novi trener Partizana Vladimir Vermezović uveo je pravilnik o ponašanju, koji će svaki fudbaler morati da potpiše, pošto je sve verifikovano poput ugovora.

U pravilniku se kreće od stadiona Partizana i sportskog centra „Teleoptik“, gde će igrači morati da poštuju određene kodekse.

Između ostalog, igračima će biti zabranjeno tuširanje u sobama posle treninga, već će cela ekipa to obaviti u svlačionici, pošto centar ima vrhunske uslove. Takođe, u sklopu kompleksa igračima neće biti dozvoljeno da piju, puše, ukoliko imaju takve poroke, da sastavljaju kladioničarske tikete ili kasne na obroke.

Korišćenje mobilnih telefona će takođe biti limitirano u određenim momentima. Tako igrači neće smeti da koriste uređaje između sportskog centra i stadiona, kada Partizan u Beogradu igra kao domaćin, već samo tokom putovanja na gostovanja i to na daljim deonicama.

Medijski istupi fudbalera Partizana jednako će biti pod lupom stručnog štaba i celokupnog kluba, pa će igrači morati da vode računa šta pričaju u novinama, na televizijama, vodeći računa da svojim izjavama ne naštete ugledu Partizana.

Pravila o ishrani nisu zanemarena, pa igračima ’crno-belih’ nije dozvoljeno konzumiranje slatkiša, gaziranih sokova i testa, koja ne spadaju u takozvani klupski jelovnik.

Uz to, svaki fudbaler koji prekrši pravila ponašanja biće sankcionisan ’pravilnikom o visini kazni’, koji će u saglasnosti doneti sportski sektor šampiona i Upravni odbor kluba.

Novi selektor srpskih fudbalera Siniša Mihajlović, napravio je sličan potez, pa je nakon potpisivanja i odbijanja da na utakmici sa Španijom peva nacionalnu himnu iz tima odstranjen Adem Ljajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track