STIŽE NOVA PESMA ZA BALKON: Poznati snimaju navijačku himnu reprezentacije Srbije!
Foto: Promo

Poznati ukrstili glasove

STIŽE NOVA PESMA ZA BALKON: Poznati snimaju navijačku himnu reprezentacije Srbije!

Fudbal -

Počelo je snimanje navijačke himne reprezentacije Srbije, zbog koje su neka od najpoznatijih imena javne scene ukrstili glasove.

Muziku i tekst za navijačku himnu napisala je Olivera Marinković, dobitnica brojnih muzičkih nagrada koja je, podstaknuta patriotskim motivima i željom da kada se naši asovi popnu na terasu gradske Skupštine i kada se svi okupimo na platou ispod nje, da nas ova himna ujedini i da njome bodrimo one koji nam donose radost i priznanja.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pesma i spot će biti realizovani uz pomoć poznatih lica iz sveta glume, muzike, sporta i televizije, koji su se sa radošću odazvali autorkinom pozivu i bez kojih ova himna ne bi bila ono što jeste. Između ostalih, u snimanju himne učestvuju glumci Jelica Kovačević, Nenad Okanović, Rastko Janković, pevačica Zorana Pavić i mnogi drugi.

Foto: Promo
Foto: Promo

Svi oni saglasni su da su nas naši sportisti svojim dosadašnjim uspesima zadužili i da su zaslužili da dobiju svoju himnu. Mnogo puta su nam osvetlali obraz i učinili nas ponosnim i u isto vreme bili najbolji ambasadori naše zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track