Patris Evra: Digari brojao Zidanove dlake
Foto: Profimedia

Prozvao saigrača

Patris Evra: Digari brojao Zidanove dlake

Fudbal -

Poštujem ga, svetski je i evropski prvak, ali mislim da je jedina osoba na svetu koja tačno zna koliko Zidan ima stidnih dlačica na porodičnom nakitu, rekao je Evra

Čuveni francuski fudbaler Patris Evra u domovini je „obeležen“ kao jedan od glavnih krivaca za skandal koji je pratio „trikolore“ tokom SP u Južnoj Africi 2010. godine.Navodno je Evra bio glavni faktor bunta protiv tadašnjeg selektora Rejmona Domeneka, a fijasko reprezentacije Patrisu je najviše zamerio tadašnji napadač, sada TV komentator Kristof Digari.

Oštar na jeziku... Patris Evra
Oštar na jeziku... Patris Evra

Još jedan bivši reprezentativac Viljem Galas zamolio je Evru da iznese svoje viđenje te situacije, a Patris je prekrstio Kristofa u „Duarig“.- Ako ima problem sa mnom, neka dođe u Marselj. Razgovaraćemo, bez brige. Poštujem ga, svetski je i evropski prvak, ali mislim da je jedina osoba na svetu koja tačno zna koliko Zidan ima stidnih dlačica na porodičnom nakitu - rekao je Evra.Zidan i Dugari zajedno su igrali u Bordou i francuskoj reprezentaciji, a mnogi novinari smatraju da je napadač bio favorizovan zbog velikog prijateljstva sa Zidanom.G. F.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track