UPROPASTILI SE: Ovo su najgore tetovaže evropskog fudbala

Šta uradi, crni sine

UPROPASTILI SE: Ovo su najgore tetovaže evropskog fudbala

Fudbal -

Crtanje po telu postalo je zaštitni znak većine fudbalera, ali neki od njih su se ipak pokajali što su se odlučili na takav potez

Tetoviranje tela trend je kojem ne može da odoli veliki broj fudbalera, pa velika većina njih na rukama, nogama, stomaku, leđima ili čak vratu, ima fotografije ili slogane, koji njima nešto znače. Ipak, neke od tih tetovaža nisu baš najbolje uspele i zbog toga su predmet podsmeha.Takvih primera je mnogo, a Kurir vam donosi deset najčudnijih, najnesrećnije urađenih i najjezivijih tetovaža u evropskom fudbalu. Među njima je i ona srpskog fudbalera Uroša Vitasa, koji je na torzu uradio lik supruge Snežane.LIONEL MESI (Barselona)Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena veliki je ljubitelj tetovaža, a na levoj nozi imao je sliku ruku njegovog sina Tijaga, krst, kao i čuvenu „Sagrada familiju“. Međutim, prošle godine je odlučio da ceo taj deo noge prefarba u crno, ispiše broj 10, a ostale su da se vide Tijagove ruke.SERHIO RAMOS (Real Madrid)

Kapiten „kraljevskog kluba“ na šaci leve ruke ima ispisane brojeve koje je nosio na dresovima tokom karijere. U Sevilji su mu pripadali 35 i 32, 90 asocira na golove postignute u poslednjim minutima, a 19 je nosio kad je debitovao za reprezentaciju Španije. Značenje ovih tetovaža nije sporno, ali je njihov kvalitet diskutabilan.DEJMIJEN DELANI (K. palas)

Defanzivac Kristal palasa ima verovatno najjeziviju tetovažu, ne samo u Premijer ligi nego u svetu fudbala uopšte. On na podlaktici ima lik klovna, koji se smeje dok mu je pištolj u ustima. Šta li ovo predstavlja, zna valjda samo Delani. Ili možda ne zna ni on.RAJAN MEJSON (Hal)

Prvotimac Hala na bicepsu desne ruke ima istetoviran lik svoje majke, ali on nije urađen baš onako kako je zamišljeno, pa su mu se navijači širom sveta podsmevali da je tetovirao svoj lik kad je imao 12 godina.ALESANDRO DIJAMANTI (Palermo)

Italijan je crtežima pokrio svoje ruke i stomak, a najčudnije tetovaže nalaze mu se na listu desne noge. Na tom delu tela dominira veliki smajli, zatim figura Olafa iz crtanog filma „Zaleđeno kraljevstvo“, kao i logo poznatog japanskog lika Helo Kiti.UROŠ VITAS (Mehelen)

Srpski internacionalac na svom torzu je istetovirao lik supruge Snežane, a na društvenim mrežama ta tetovaža je proglašena za najgoru u istoriji, ali odličnog defanzivca to ne pogađa:- Samo ja znam koliko mi znači supruga jer mi je donela na svet ćerkicu Saru. Nisam se pokajao i opet bih tetovirao lik moje Snežane.ARTUR BORUC (Bornmut)

Poljski čuvar mreže na golu Bornmuta na stomaku je odlučio da istetovira šaljivu sliku, koja, na njegovu žalost, nije ispala baš najbolje. U pitanju je majmunče koje je raširilo noge, a Borucov pupak treba da predstavlja zadnjicu životinje.ALBERTO ĐILARDINO (Palermo)

Iskusni napadač na svom telu ima nekoliko tetovaža, među kojima je ona s fudbalskom loptom nekako najlogičnija, budući da je davanje golova posao kojim se Đilardino bavi. Međutim, na bicepsu leve ruke Italijan ima istetoviran crtani lik Pepe Prase, koji je verovatno uradio iz ljubavi prema svojim trima ćerkama.ALBERTO MORENO (Liverpul)

Levi bek Liverpula poznat je po ne baš do kraja razumljivim tetovažama životinja na svom telu, pa tako pored majmuna koji nosi naočare, ima slušalice na ušima i u ruci drži pištolj, ima i sliku psa u bokserskim rukavicama, pandu s lulom i šeširom, kao i tigra s maramom oko glave. Šta će, čovek baš voli životinje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track