IMAMOVIĆ PRESUDIO SRBIJI: Bosna zaustavila orliće u pohodu na Evropsko prvenstvo u poslednjem minutu
Foto: FSS/UEFA

KRAJ ZA SRBIJU

IMAMOVIĆ PRESUDIO SRBIJI: Bosna zaustavila orliće u pohodu na Evropsko prvenstvo u poslednjem minutu

Fudbal -

Kadetska reprezentacija Srbije poražena je od Bosne i Hercegovine 1:0 i ostala bez plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Hrvatskoj za fudbalere do 17 godina.

Izabranici Perice Ognjenovića bez mesta među najboljih osam selekcija Evrope ostali su zbog gola Imamovića u poslednjem minutu, ali i zbog lošijeg međusobnog skora u trouglu sa BiH i Republikom Irskom.

U narednu rundu ide Republika Irska, uprkos katastrofalnom porazu od Nemačke 7:0 i ranije od Srbije 1:0, a sve zbog trijumfa nad BiH 2:1, odnosno jednog gola više od Srbije u tom trouglu.

Srbija je u C grupi završila na četvrtom mestu sa tri boda, trećeplasirana BiH ima isto toliko, kao i Irci, dok je Nemačka prva sa maksimalnih devet.

"To je fudbal. Ove decake ocekuje dosta ovakvih utakmica u nastavkukarijere. Nedostajalo je malo sportske srece. Na kraju se plasirala Irska,koja je najmanje pokazala. Platili smo danak zamoru i malom fondu igraca.Na ovako teskom takmicenju, u ovako zahtevnom sistemu, mnogo smo se istrosili i to nam je nedostajalo u ovoj utakmici", rekao je selektor reprezentacije Srbije do 17 godina Perica Ognjenovic posle utakmice 3. kola EP koju je Srbija izgubila sa 1:0 od Bosne iHercegovine i eliminacije sa ovog takmicenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track