SUPERMARKO: Grujića povreda usporila, ali ga nije zaustavila
Foto: Reuters

Odličan

SUPERMARKO: Grujića povreda usporila, ali ga nije zaustavila

Fudbal -

Menadžer U23 ekipe Liverpula Mik Geriti istakao da našeg internacionalca čeka više nego svetla budućnost u Liverpulu

Odradio je pripreme na maestralan način, bio jedna od glavnih poluga Jirgena Klopa i brzo kupio navijače Liverpula, a onda se povredio. Bivši igrač Crvene zvezde Marko Grujić ponovo je na terenu, u prvom timu dobio je po nekoliko minuta u poslednje vreme, ali u ekipi U23 ima veoma važnu ulogu.Upravo menadžer ovog tima Mik Geriti na sav glas hvali srpskog reprezentativca i naglašava da bi mogao da postane jedan od glavnih šrafova u slavnom klubu.Sve snažniji- Jednostavno je. Što više minuta dobiješ, što više utakmica odigraš, to si snažniji i snažniji. Marko je igrao u poslednjih nekoliko nedelja i svaki put je bio za nijansu bolji. Siguran sam da je pred njim velika i svetla budućnost, tek će praviti čuda na terenu - rekao je Geriti i iz stručnog ugla pojasnio na šta misli kada govori o našem internacionalcu:

Sjajan tehničar

- On je sjajan tehničar, šalje izuzetno precizne lopte i ima dobro oko za proigravanje saigrača. Mogli smo to da vidimo u našem duelu sa Evertonom prilikom asistencije za drugi gol.Marko Grujić je u ovoj sezoni šest puta dobio priliku da zaigra za prvi tim Liverpula, a jedinu celu utakmicu odigrao je 20. septembra u pobedi nad Derbijem od 3:0.

Pravi sjajnu atmosferuEMRE, KAŽI HVALA MALOM LUKASUMarko Grujić je veoma lako uspeo da se uklopi sa saigračima u Liverpulu, a s vremenom je izrastao u jednog od glavnih zabavljača u ekipi. Poslednji gaf napravio je prozivajući Emrea Džana, nemačkog internacionalca koji je dobio nagradu za najbolji gol sezone.- Hej, kaži hvala „malom“ Lukasu - poručio je Grujić kolegi, aludirajući na maestralnu asistenciju Brazilca pred spektakularan pogodak koji je Džan postigao.

Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track